info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h29-06-2012

Creix el número de participants a la Cursa de Festa Major de Terrassa


Demà, dissabte 30 de juny de 2012, és disputa la XXXIII Cursa popular de Festa Major de Terrassa, puntuable pel Circuit de Curses Activa't, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col•laboració de l'Ajuntament de Terrassa.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Terrassa acull demà una nova edició de la seva cursa de Festa Major amb un increment d'atletes participants. S'han superat els 1.500 inscrits entre la cursa d'adults i la de petits. Aquesta xifra de participació també suposa  incrementar l'aportació a Oncolliga, entitat a la qual és destina l'import de les inscripcions a la cursa que ha estat d' 1€ per atleta participant, que rebrà un tal•ló de 1.500 euros, 120 € més que l'edició anterior.

La primera cursa s'iniciarà a les 19'45h, la cursa infantil amb un traça de 1.500 metres per la mateixa Rambla d'Egara, sortida i arribada davant la plaça Ricard Camí.

A les 20'15 hores s'iniciarà la cursa d'adults, amb un recorregut de 8.000 metres. La prova comptarà amb corredors importants, com el guanyador de l'edició anterior, l'egarenc Jaume Leiva, i l'atleta Samir Ait Buichamane, últim guanyador de la Mitja Marató de Terrassa. En categoria femenina, Imma Lebedieva buscarà repetir la primera posició com ho va fer a l'edició del 2009.

La cursa de Festa Major de Terrassa és puntuable pel del Circuit de Curses Activa't. En aquests moments lidera la categoria masculina Rubén Cid, en femenines Carmen Ballesteros, en categoria infantil masculí David Bosch i Irina Belmonte en infantil femenina.

 CLASSIFICACIÓ CIRCUIT ACTIVA'T FINS JUNY 2012

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

 

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web