info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h15-07-2014

Abdel Ait i Ninfa Chavez s'imposen en la cursa de Ca n'Anglada


Xavier Duran i Beatriu Bosch ocupen la part més alta del pòdium en categoria infantil.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El barri de Ca n'Anglada de Terrassa ha celebrat la seva festa major. Dins del seu programa d'actes programats no podia faltar la seva ja tradicional cursa popular atlètica, que ha arribat a la seva XXXII edició, prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't.

Un total aproximat de 350 atletes van realitzar la seva inscripció prèvia per formar part d'aquesta nova edició celebrada amb domini final, en les dues curses disputades, dels corredors i corredores habituals en el Circuit de Curses Activa't. Abdel Ait i Ninfa Chavez es van imposar en la cursa d'adults en categoria masculina i femenina respectivament. En la cursa infantil, dos habituals al pòdium van creuar línia de meta en primer lloc, Xavier Duran en categoria masculina i Beatriu Bosch en femenina.

En primer lloc es va celebrar la cursa infantil, amb sortida i arribada davant la Plaça de Ca n'Anglada, els atletes van recórrer un traçat de 1.500 metres. En categoria masculina, Xavier Duran es va imposar de forma clara, marcant un crono de 10:25, a més d'un minut de distància va creuar línia de meta el segon classificat, Mohamed Mouden amb un temps de 11:35 seguit de Rubén Sànchez 11:37. En categoria femenina victoria per Beatriu Bosch, amb un temps de 10:35, seguida de Clàudia Alarcon, 10:50 i Carla Urban, 11:20.

En la cursa d'adults, amb un traçat de 6.500 metres, victoria clara per Abdel Ait, que va pujar a la part més alta de pòdium desprès d'acabar en segona posició la setmana anterior en la cursa de Festa Major de Terrassa. Ait va creuar línia de meta en solitari, el segon classificat va ser Sergi Padro, amb un temps de 00:17:56 seguit per Diego Garcia, 00:18:11. En categoria femenina victoria clara de Ninfa Estela que va dominar de principi a fi la cursa, amb un crono de 00:19:45, va treure quasi un minut a la seva perseguidora, l'atleta terrassenca Carme Ballesteros que va marcar un temps de 00:20:43. La tercera classificada va ser Tania Guerra que va creuar línia de meta amb un temps de 00:21:08.

 

Classificacions cursa adults (6.500 metres)
- Categoria masculina
1.- Abdel Ait
2.- Sergi Padró  00:17:56 PANTAURELLS TERRASSA
3.- Diego Garcia  00:18:11 DIPUTACION
4.- Jordi Cruxent  00:18:25 MADTEAM
5.- Arnau López  00:18:29 AVINENT MANRESA

- Categoria femenina
1.- Ninfa Estela Chavez 00:19:45
2.- Carme Ballesteros 00:20:43 CALIFORNIA SPORTS
3.- Tania Guerra  00:21:08 NEMRAPID RUNNING CLUB
4.- Anna Cos   00:22:16
5.- Tere Gómez  00:22:53 PONENT RUNNING TEAM TERRASSA

Classificacions cursa infantil (1.500 metres)
- Categoria masculina
1.- Xavier Duran  10:25
2.- Mohamed Mouden 11:35
3.- Rubén Sànchez  11:37
4.- Aitor Mata  12:14
5.- Edgar Quesada  12:21

- Categoria femenina
1.- Beatriu Bosch  10:35
2.- Clàudia Alarcon  10:50
3.- Carla Urban  11:20
4.- Abir El Filali  12:40
5.- Ivet Palomar  12:50
 
La propera cursa del circuit Activa't, la setena, tindrà lloc el 30 d'Agost amb la cursa de Festa Major de Matadepera.


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web