info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h18-07-2014

Can Gonteres celebra la seva primera cursa de muntanya: “El 7 ½”


Amb motiu de la Festa Major del barri de Can Gonteres de Terrassa, el diumenge  20 de juliol tindrà lloc la primera cursa de Muntanya de 7.5 km. La prova està organitzada per l'Associació de Veïns de Can Gonteres amb el suport tècnic de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la col·laboració de Sports Kñera i California Sports.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Diumenge, 20 de juliol de 2014, a les 9 hores es donarà el primer tret de sortida a la 1ª Cursa de Muntanya de Can Gonteres, organitzada per l’Associació de l’Associació de veïns de Can Gonteres amb el suport tècnic de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

L’inici i final de la cursa tindrà lloc davant la Plaça del Pi, davant del Casal de Can Gonteres a les 9 del matí del diumenge 20 de juliol. Els aproximadement 200 inscrits en aquesta primera edició hauran de recórrer una distància de 7.500 metres.

El recorregut de la cursa, 7’5 km., s’inicarà a la plaça del Pi, pe continuar pel camí Reial de Terrassa a Vacarisses, riera del Gaià, camí de la Pineda, font de La Teula, camí Reial de Terrassa a Vacarisses i Plaça del Pi.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


 


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web