info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h23-07-2014

La I Cursa de les dones Terrassa avança la seva data de celebració


Canvi en la data de celebració de la primera edició de la Cursa de les dones  Terrassa. La prova, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i l’Ajuntament de la ciutat, se celebrarà el 21 de setembre de 2014, i no el 28 del mateix mes com estava previst inicialment.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La primera edició de la cursa  de les dones Terrassa finalment es durà a terme el pròxim 21 de setembre de 2014. En principi, la celebració d’aquesta prova estava prevista pel 28 de setembre de 2014, aquest canvi de data està motivat per la coincidència amb una altra cursa important del calendari atlètic.  

 

La I cursa de les dones Terrassa tindrà un traçat de 5 km. I és durà a terme pels carrers del centre de la ciutat. En aquesta ocasió, i com  ja és habitual en la majoria d’esdeveniments que organitza l’entitat terrassenca, els beneficis de les inscripcions aniran destinats en aquesta primera edició a la Fundació Sanfilippo Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través de la web de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa: www.mitjaterrassa.org  El preu és de 8 euros i es preveu entre 500 i 1.000 participants.  

 

Durant els darrers anys, l’associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa està treballant per aconseguir incrementar la participació de les dones en el mon de l’atletisme, especialment en la seva cursa estrella, la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles. Accions com la dels entrenaments dirigits per dones i per dones, des del seu inici ha estat tot un èxit, com s’ha pogut apreciar en les dos últimes edicions celebrades de la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles, on la participació femenina ha experimentat un important increment, arribant ja al 30% i situant la prova terrassenca capdavantera en aquest sentit. La cursa de la dona neix amb la voluntat de fer créixer la participació femenina en el món de les curses atlètiques.

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA           

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web