info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h24-08-2014

Matadepera proper escenari del Circuit de curses Activa't


Dissabte, 30 d'agost de 2014, a partir de les 18 hores es celebrarà la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera, sèptima i penúltima prova puntuable pel Circuit de Curses atlètiques Activa't.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 Després d'una breu pausa, torna l'activitat del Circuit de curses atlètiques Activa't, organitzat per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i Mútua de Terrassa. Un total de 8 curses formen el calendari d'aquesta edició 2014 que és va iniciar el mes de gener amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles i finalitzarà el pròxim 18 d'octubre amb la prova dels 100 km en pista de Terrassa que se celebrarà a Can Jofresa.

 

La setena i penúltima cursa tindrà com escenari la localitat de Matadepera. La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Matadepera i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzen el dissabte 30 d'agost, a les 18 hores, la Cursa Popular de Matadepera 2014,  dins dels actes de Festa Major.

 

Tres curses formaran part d'aquesta tarda atlètica a Matadepera. La primera a celebrar-se, a les 18 hores, serà la cursa Mini de 0'5 km amb la participació dels corredors més joves, nascuts/nascudes a partir de l'any 2010 endavant. El recorregut serà pels carrers voltants al Pavelló Municipal. A les 18'15 hores s'iniciarà, amb un traçat similar, la cursa en categoria infantil, d'1'5 km.  La cursa absoluta, de 10 km., s'iniciarà a les 18'30 hores on els participants hauran de donar dues voltes al traçat establert.

Recorregut (10 km.):

Enric Genescà (Pavelló) - Av. de les Arenes - St. Ignasi - Mateu Turu - Joan Miró - Puig i Cadafalch - St. Ignasi - Av. de les Arenes - St. Llorenç - Josep Porcar - Ctra, de Terrassa - St. Joan - St. Llorenç - Jaume Español - Ramon Llull - Camí Font de la Tartana - St. Francesc - Gaietà Vallés i Pujals - Enric Genescà (Pavelló). Aquest traçat dues vegades.

 

De la mateixa forma que en edicions anteriors, es tracta d'una cursa de caure solidari. El preu de la inscripció és de 3 euros, dels quals 1 anirà destinat a Caritas Matadepera. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, www.mitjaterrassa.org o de forma presencial a les Piscines Municipals de Matadepera. El plaç oficial d'inscripció finalitza el dimecres 27 d'agost a les 19 hores.

El dijous i divendres es dona l'opció de poder-se inscriure fora de competició a les mateixes  Piscines.

Els participants podran recollir els seus dorsals i obsequi de la cursa el divendres 29, de 10 a 18 hores i el mateix dissabte 30, de 10 a 13 hores en les Piscines Municipals.

Una hora abans hi haurà un petit dispositiu per entregar els dorsals que faltin. 

- Classificació Circuit Curses Activa't

Categoria Absoluta masculina

1.- Dani Pañart                   646'07 pts.

2.- Toni Vela                                   624'58 pts.

3.- Marc Graells                  620'49 pts.

Categoria Absoluta femenina

1.- Anna Cos                       629'21

2.-Tania Guerra                  625'63

3.- Tere Gómez                   618'57 

Categoria infantil masculi

1.- Víctor Díaz                     361'36

2.- David Bosch                 348'10

3.- Marçal Garreta              292'70

 Categoria infantil femenina

1.- Clàudia Alarcon           444'48

2.- Beatriu Bosch              441'99

3.- Ivet Palomar                  384'74

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web