info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h01-09-2014

Marc Garcia i Sandra Sánchez s'imposen en la cursa de Matadepera


Matadepera celebra la seva cursa popular de Festa Major 2014, puntuable pel Circuit de Curses Atlètiques Activa't, amb victòria en categoria absoluta per Marc Garcia  i Sandra Sánchez. En la categoria infantil, Marc Mercado i Clàudia Alarcon pujen a la part més alta del pòdium. Destacar la important participació en aquesta cursa que any darrera any ha incrementat el seu número de corredors-corredores, amb més de 800 atletes en aquesta darrera prova celebrada.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Sota l'organització conjunta de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Matadepera i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Matadepera, amb motiu de la seva Festa Major, ha estat l'escenari de la setena i penúltima prova puntuable pel Circuit de Curses Atlètiques Activa't, la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera 2014.

 

Tres curses van formar part d'aquesta tarda atlètica de la localitat vallesana. A les 18 hores es va iniciar amb la cursa Mini, dirigida als corredors/res més petits (nascuts a partir del 2010 endevant). Més de una trentena d'atletes van participar en aquesta prova estrenada en aquesta edició. Els més petits van recorrer una distància de 500 metres. Victòria per Paula Boira que va cobrir el recorregut amb un temps de 1'39, seguida molt a prop per la segona classificada, Fiona García que va marcar un crono d'1'40. La tercera classificada en la categoria femenina va ser Gemma Escudé, 1'55. En categoria masculina victòria per Gerard Ballester amb un temps d'1'45, seguit de Arnau Perona, 2'00, i Àlex Hernández 2'07.

 

La categoria infantil es va iniciar a les 18'15 hores. Els participants van recórrer una distància de 1.500 metres. En categoria masculina, la final va ser molt disputada, entrant en primer lloc Marc Mercado que va marcar un temps de 4'14. El segon classificat, David Bosch va creuar línia de meta amb un crono de 4'16, el pódium el va completar Xavier Duran amb 4'27.  En la categoria femenina victòria clara per Clàudia Alarcon que va

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

recórrer els 1.500 metres amb un temps de 4'32, seguida de Clara Barba, 4'43 i Aina Muñoz amb un crono de 4'51.

 

La darrera cursa celebrada va ser la corresponent a la categoría absoluta, que va comptar amb el major nombre de participants, els atletes van recórrer un total de 10 km. En categoria masculina victòria clara per un dels favorits, Marc Garcia que es va imposar amb un temps de 00:32:57, seguit d'Enric Basallote, que va marcar un crono de 00:34:13. La tercera posició va ser per Marc Otero que va creuar línia de meta a pocs segons després del  segon classificat, 00:34:56. En categoria femenina victòria clara per Sandra Sánchez, que es va imposar de forma clara amb un temps de 00:38:49. La segona classificada va ser també una de les favorites a pujar al pòdium, Carme Ballesteros que va marcar un temps de 00:41:20. Esther Montosa va ser la tercera en categoria femenina amb un temps de 00:42:01.

 

Classificacions Cursa Popular Atlètica Festa Major Matadepera 2014:

 

- Cursa Mini categoria masculina (500 metres):

1.- Gerard Ballester Estany                        1'45

2.- Arnau Perona Almansa             2'00

3.- Àlex Hernández Àlvarez                       2'07

 

- Cursa Mini categoria femenina (500 metres):

1.- Paula Boira Garcia                     1'39

2.- Fiona Garcia Luque                   1'40

3.- Gemma Escudé Ullar                 1'55

 

- Cursa Infantil categoria masculina (1.500 metres):

1.- Marc Mercado                             4'14

2.- David Bosch                               4'16

3.- Xavier Duran                               4'27

4.- Cesc Villar                                   4'31

5.- Biel Rubio                                               4'41

 

- Cursa infantil categoria femenina (1.500 metres):

1.- Clàudia Alarcón                          4'32

2.- Clara Barba                                 4'43

3.- Aina Muñoz                                 4'51

4.- Carla Urban                                 4'53

5.- Beatriu Bosch                             4'55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Classificació Absoluta categoria masculina (10 km.)

1.- Marc Garcia                     CORREDORS.CAT                         00:32:57

2.- Enric Basallote               CN. SABADELL                               00:34:13

3.- Marc Otero                      JAS                                                    00:34:56

4.- Jorge Serrano                 VILADECAVALLS                           00:35:08

5.- Jordi Cruxent                  MADTEAM                                       00:35:09

 

- Classificació Absoluta categoria femenina (10 km.)

1.- Sandra Sánchez             SLOP.CAT SABADELL                  00:38:49

2.- Carme Ballesteros          CALIFORNIA SPORT                     00:41:20

3.- Esther Montosa              SLOP.CAT SABADELL                  00:42:01

4.- Tania Guerra                   NEMRAPID RUNNING CLUB        00:42:41

5.- Laura Fernàndez            PENYA FONDISTA BADALONA   00:43:41

 

 

De la mateixa forma que en edicions anteriors, la cursa de Festa Major de Matadepera 2014 ha estat de caure benèfic. Part de l'import de les inscripcions realitzades ha estat destinat a Caritas Matadepera.

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web