info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h23-09-2014

Màxima participació en la 1era Cursa de les Dones a Terrassa


Becerra, Chavez i Sánchez s'adjudiquen el pòdium de la cursa. Sota l'organització de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la primera convocatòria de la cursa de la dona Terrassa no podia tenir un balanç més positiu. La participació va arribar al màxim establert per l'organització, 1000 inscrits oficials.

 

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Amb el clar objectiu de motivar la participació femenina en les curses atlètiques. la primera edició de la cursa de Les Dones a Terrassa va comptar amb la presència d'importants corredores habituals en curses i de persones que mai havien participat en una prova atlètica.

 

A les 10 del matí d'ahir diumenge 21 de setembre, es va donar el tret de sortida. Ràpidament, les favorites per la victòria final  van fer-se amb el control de la cursa, Janet Becerra, Ninfa Estela Chávez i Sandra Sánchez van dominar els 5 km. de recorregut pels carrers del centre de la ciutat, creuant línia de meta en aquest ordre. Becerra va marcar un crono de 18:29, i a pesar que durant els primers quilòmetres de la cursa va estar molt igualada amb Chávez, en la recta final va ampliar la distància amb la seva perseguidora, que va fer un temps de 18:55. La tercera classificada, Sandra Sánchez va creuar línia de meta marcant un temps de 19:11. La quarta posició va ser per una destacada atleta terrassenca, Carme Ballesteros amb un temps de 19:56.

 

La festa va continuar després de la cursa, i va comptar amb la participació de gran majoria de les participants i del públic assistent que va gaudir dels balls de les alumnes de l'escola de dansa Mònica Escribà i Tere Alonso del QSport, per participar posteriorment a una macro classe de zumba.

 

La jornada va comptar amb la presència d'autoritats de la ciutat, com la de l'alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart, el regidor d'esports; Sr. Alfredo Vega i altres representants polítics. Destacar la participació en la cursa de la regidora de Polítiques de gènera de l'Ajuntament de Terrassa, Sra. Almudena Almagro.

 

El president de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero, va mostrar la seva gran satisfacció pel resultat d'aquesta nova prova organitzada per l'Entitat que ha superat les previsions fetes i comptant amb la màxima participació possible. Per Otero aquesta cursa és molt important per motivar la participació femenina en les proves atlètiques, que a pesar que en els darrers anys ha experimentat un important increment, encara son minoria respecte a la categoria masculina.

 

Com ja és habitual per part de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, aquesta cursa també ha estat de caure benèfic, en aquesta primera edició el benefici de la cursa es destina a l'Associació Sanfilippo Barcelona.

 

De nou, els tres eixos de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, esport-solidaritat-ciutadania, s'han vist reflectit en aquesta 1era edició de la Cursa de dones Terrassa.

 

CLASSIFICACIONS

 

1.- Janeth Becerra               18:29              SLOP.CAT SABADELL

2.- Ninfa Estela Chávez       18:55              CALIFORNIA SPORTS

3.- Sandra Sánchez             19:11              SLOP.CAT SABADELL

4.- Carme Ballesteros         19:56              CALIFORNIA SPORTS

5.- Esther Montosa              20:05              SLOP.CAT SABADELL

6.- Isabel Oliván                    20:32              SLOP.CAT SABADELL

7.- Laura Vílchez                  20:40              SLOP.CAT SABADELL

8.- Maite Rios                       21:08              SLOP.CAT SABADELL

9.- Silvia Vila                        21:42              CALIFORNIA SPORTS

10.- Teresa Camara            22:12             

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA           

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web