info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h10-10-2014

Els 100 km. en pista, última prova del circuit de Curses Activa’t


Les pistes Municipals d’atletisme de Can Jofresa, acolliran dissabte, 18 d’octubre, la vuitena i última prova puntuable pel Circuit de Curses ACTIVA’T 2014, els 100 km. en pista de Terrassa, XXVIII 100 km. Internacionals de Catalunya i XXVI 100 km.

Ciutat de Terrassa, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

 

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La pista Municipal d’atletisme de Can Jofresa, serà l’escenari  de la darrera prova del desè Circuit de Curses Atlètiques ACTIVA’T, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa conjuntament amb Mútua de Terrassa, “Els 100 km. en pista Ciutat de Terrassa”.

El programa i horari previst per les diferents curses que es disputaran és el següent:

- A partir de les set del matí s’iniciarà la competició amb la sortida dels 100 km. Els atletes participants tindran un temps màxim de 15 hores per finalitzar la prova.

- A les 10 hores es donarà la sortida als participants dels 50 km. amb un temps límit per disputar de 8 hores.
 
- La cursa infantil, d’1,5 km, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t, s’iniciarà a les 16 hores.

- A les 16,30 hores, tindrà lloc la disputa de la Cursa de 5km en categoria femenina, amb títol de Campionat de Terrassa i puntuable pel Circuit de Curses Activa’t.

- Tancarà aquesta jornada atlètica la Cursa en categoria masculina de 10 km., amb títol de Campionat de Terrassa i puntuable pel Circuit de Curses Activa’t.

El temps màxim establert per la cursa de 100 kms. es de 15 hores i per la de 50 kms. de 8 hores. De la mateixa forma que es limita el número de participants en les proves de 100 i 50 kms. en 70 atletes. En les proves de 5 i 10 kms. el màxim està fixat en 35 atletes escollits per les marques acreditades.

Les inscripcions es tancaran el dimecres 15 d'octubre de 2014 a les 19 hores i es poden realitzar fins la data a la web de l'organització: www.mitjaterrassa.org

Els preus d'inscripció:
- 100 kms.: 25 euros
-  50 kms.: 20 euros
Resta de curses: 3 euros
Cursa infantil gratuita.

Més d’un centenar de corredors/res participaran en les diferents proves que es disputaran durant la jornada del dissabte.

En la darrera edició d’aquesta prova, l’atleta Jesús Gómez es va imposar, per segon any consecutiu, en els 100 km., amb un temps de 07:55:51. Mia Carol va guanyar els 50 km. amb un crono de 03:35:46. En les proves puntuables pel Circuit de Curses Activa’t, en el 5 km femenins, victòria per Carme Ballesteros; en els 10 km masculí el guanyador va ser l’atleta Sergi Padró.

Els 100 km. en pista de Terrassa és la vuitena i última prova puntuable pel Circuit de Curses Activa’t 2014 que es va iniciar el 27 de gener d’aquest any amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles. Un total de 8 proves conformen aquest circuit que tanca aquesta desena edició el proper 18 d'octubre.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA           

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web