info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h27-10-2014

Els 100 km en pista Ciutat de Terrassa tanca una nova edició del Circuit Curses Activa't


Mia Carol, Pedro Liguero, Alejandro Martínez, Tania Guerra i Carme Ballesteros, David Bosch i Clàudia Alarcon, s'imposen en les curses de 100, 50, 10, 5 i 1.5 km. respectivament, que tanca la desena edició del Circuit de Curses Activa't.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La pista d'atletisme Municipal de Can Jofresa es va convertir el darrer cap de setmana en l'escenari de la darrera prova puntuable del desè Circuit de Curses Activa't de Terrassa organitzat conjuntament per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa.

Més d'un centenar d'atletes es van donar cita en les pistes de Can Jofresa el passat dissabte, 18 d'octubre,  per disputar les diferents curses programades en aquesta jornada atlètica que es va iniciar a les 7 hores  amb la cursa dels 100 km. en pista, XXVIII Internacionals de Catalunya, XXVI 100 km Ciutat de Terrassa.

Jornada molt calorosa la que es va viure el passat dissabte 18 d'octubre, a pesar d'això, es van produir pocs abandonaments en la prova més dura, la dels 100 km en pista on Mia Carol es va imposar marcant un crono inferior respecte a la darrera edició. Amb un temps de 7:30:33, Mia Carol Bruguera va completar el recorregut de 100 km en pista, ocupant la zona més alta de pòdium que es va imposar de forma clara respecte al seu perseguidor, Jesús Gómez López, segon classificat amb un temps de 8:07:03. Precisament, Gómez va ser el guanyador de la darrera edició marcant un temps de 7:55:51. El tercer classificat va estar Paris Canals Rovira  que va cobrir aquesta distància amb un temps de 8:24:57. La cursa dels 100 km va comptar amb la presència d'una única participant femenina, Lidia Vera, de la AE Blancafort, que va finalitzar la cursa amb un temps de 13:15.

La prova del 50 km va estar més disputada, sent menor la diferencia entre els tres primers classificats. El guanyador, Pedro Liguero, va cobrir aquesta distància amb un temps de 3:59:18, seguit per Carlos Martinez, 4:06:40 i Jorge Manzano Cotes que va marcar un crono de 4:17:53-

Els 10 km en pista va ser per Alejandro Martínez, que es va imposar de forma clara amb un temps de 34:35- La segona posició la va ocupar Javier Peña amb un crono de 35:17, seguit molt d'aprop per Sergi Padró que va cobrir el recorregut amb un temps de 35:38.

En categoria femenina, les atletes hi havien de recórrer la distància de 5 km., un error tècnic en la comptabilització de les voltes efectuades, van fer aturar algunes de les atletes una volta abans, entre elles la que liderava la cursa en aquells moments, Tania Guerra, la seva perseguidora, molt igualada en aquells moments, Carme Ballesteros, conscient de què restava una volta per la finalització de la cursa, va continuar. La direcció de cursa va optar per mantenir les posicions d'arribada de la penúltima  vota de les 3 primeres corredores, donant la primera posició en "exequo" a Tania Guerra i Carme Ballesteros, la tercera posició va ser per Anna Cos, segona classificada en la darrera edició on es va imposar, precisament, Carme Ballesteros.

En categoria infantil masculina, de 1.500 metres, David Bosch va repetir victòria, seguit de Marc Mercado i Marçal Garreta. La mateixa distància van recórrer les participants femenines infantils, amb victòria per Claudia Alarcon, seguida de Beatriu Bosch, que repeteix aquesta segona posició en el pódium,  la tercera posició la va ocupar Ivet Palomar.

CLASSIFICACIONS

- 100 Km

1.- Mia Carol Bruguera  7:30:33
2.- Jesús Gómez López  8:07:03
3.- Paris Canals Rovira  8:24:57

- 50 km

1.- Pedro Liguero Rubio  3:59:18
2.- Carlos Martínez Guerra 4:06:40
3.- Jorge Manzano Cotes  4:17:53

- 10 km

1.- Alejandro Martínez  34:35
2.- Javier Peña   35:17
3.- Sergi Padró   35:38

- 5 km

1.- Tania Guerra
1.- Carme Ballesteros
3.- Anna Cos

- Categoria infantil masculí (1.500 m.)

1.- David Bosch
2.- Marc Mercado
3.- Marçal Garreta

- Categoria infantil femenina ( 1.500 m.)

1.- Claudia Alarcón
2.- Beatriu Bosch
3.- Ivet Palomares

 


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA           
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web