info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h15-11-2014

La Mitja Terrassa ja compta amb els primers inscrits


El 18 de gener de 2015, la Mitja Marató de Terrassa complirà la seva setzena edició que es celebrarà conjuntament amb la desena edició de la Cursa Popular Santi Centelles, de 5 km.. Les inscripcions a les dues curses ja es poden formalitzar i en aquests moments ja es supera la xifra d'un centenar d'inscrits.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa


Any rere any, la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles han experimentat un creixement important de participació. La darrera edició va comptar amb un total de 3.600 atletes inscrits, xifra que es vol superar el proper 18 de gener de 2015. Un dels objectius de l’organització és arribar als 5.000 inscrits.

El preu de les inscripcions es mantenen respecte a les darreres edicions. Fins el 21 de desembre, 16€ la Mitja i 8€ la Santi Centelles, a partir del dia 22 de desembre de 2014, 18€ la Mitja i 10€ la Santi Centelles.

De la mateixa forma també es mantenen els preus especials per les persones que estiguin en situació d’atur amb una reducció del 50% per cada cursa.

Les inscripcions es poden dur a terme a través de la web de l'organització, l'Associacio Esportiva Mitja Marató Terrassa, www.mitjaterrassa@org i de forma presencial a les diferents botigues col•laboradores amb la Mitja Terrassa com son BenitoSports, California Sport, Kñera i Sloprunners Sabadell.

La Mitja Marató de Terrassa s’ha convertit en una prestigiosa prova dins del calendari de curses atlètiques, i ha comptat, fins la data, amb la participació d’esportistes d’elit en el mon de l’atletisme, fet que es vol mantenir per la propera edició.

Per aquesta nova edició de la Mitja Terrassa i la Cursa Santi Centelles, el 18 de gener de 2015, es preveu que incrementi la participació femenina, fet que s'ha experimentat en les darreres edicions on les inscripcions de dones ha significat un important augment. Es mantenen els entrenaments dirigits per dones i per dones.

Esport, solidaritat i ciutat son tres de les principals característiques que marquen la Mitja de Terrassa.

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzadors d’aquesta cursa, ha aconseguit que la Mitja Terrassa  s’identifiqui plenament amb la seva ciutat, no nomes per la celebració de la cursa en sí, sinó també pels nombrosos actes que es duen a terme previs a la disputa de la prova.


L’entitat terrassenca sempre s’ha distingit per la seva solidaritat, especialment en moments de crisi econòmica. Es treballa per potenciar accions de caure solidari, amb la participació de nous col•lectius. Es tornarà a realitzar, entre altres, la recollida d’aliments per distribuir entre les persones més necessitades i que va significar, en la darrera edició, una aportació important per les entitats responsables de la seva distribució.

 

 


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web