info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h28-11-2014

L´AEMMT convidada al 25è Aniversari de la FEM al Liceu


Mes de 2000 persones van omplir el Liceu amb motiu del 25è Aniversari de la Fundació Esclerosi Múltiple.
Categoria: socials
Penjat per: mitjaterrassa

Amb motiu de la relació que l´Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa juntament amb la FEM, duen a terme ca d’any la Cursa Mulla´t i corre per la Esclerosi Múltiple al Circuit de Barcelona, varem ser convidats a l’acte institucional que ca congregar mes de 2000 persones, entre col·laboradors, institucions i altres personalitats del mon de la política, l’esport i la cultura.

La notícia de la pàgina oficial  de la FEM deia:

 "Fa 25 anys que la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) va néixer amb la voluntat de lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa, que afecta actualment 7.000 persones a Catalunya. Per celebrar aquest aniversari, la FEM va celebrar el diumenge 16 de novembre un concert commemoratiu que va reunir gairebé 2.000 persones al Gran Teatre del Liceu.

L’acte ha permès la recaptació de 60.000 euros bruts que es destinaran al funcionament dels serveis assistencials que ofereix l’entitat. L’acte, amb el qual es va homenatjar totes aquelles persones que al llarg d’aquests 25 anys han col•laborat amb la FEM per millorar la qualitat de vida de les persones amb EM, va consistir en un concert amb repertori de Mozart a càrrec de l’Orquestra UNESCO de Barcelona, dirigida per Gonçal Comellas, i la Coral Polifònica de Puig-Reig amb la presència de la soprano Begoña Alberdi. Al llarg del concert, es va interpretar la Simfonia 41 i el Rèquiem de Mozart. A més, es va estrenar la versió lírica de l’himne del Mulla’t i es va projectar un vídeo de la tasca feta per la FEM al llarg d’aquests 25 anys.  

El concert, presidit pel President de la Generalitat, Artur Mas, va comptar també amb la presència de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, el conseller de Salut, Boi Ruiz, i la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, així com d’altres personalitats rellevants de la societat catalana. A més, la il•lustradora catalana Pilarín Bayés, també present al concert, va posat el seu particular gra de sorra amb el disseny de la imatge del cartell commemoratiu de l’aniversari, on el Liceu es converteix en una immensa piscina plena de banyistes inspirats en la campanya més notòria de la FEM, el Mulla’t. 

En la seva intervenció, la Presidenta de la FEM, Rosamaria Estrany, va recordar els inicis de la Fundació quan s’emmirallava als països del nord d’Europa on ja hi havia serveis per a persones amb EM. “Han estat molts anys de treball constant, per avançar en la normalització social d’aquesta malaltia, per aconseguir recursos, per anar implementant serveis” va dir i va reconèixer que avui la FEM ha superat el somni de fa 25 anys. No obstant això, també va deixar clar que cal continuar treballant per afrontar els reptes actuals de la malaltia. Per la seva banda, el President de la Generalitat va felicitar la FEM per haver estat capaç de construir "un jardí sobre un desert" i d'haver fet "florir" el jardí."

 

 

Gràcies un any mes per la  labor que feu.


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web