info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h11-12-2014

A ritme de Gospel i Jazz, s’inicien els actes previs a la 16a. Mitja Marató Terrassa


El magnífic concert de Gospel a càrrec de Damien Sneed and The Levites, patrocinat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), dona el tret de sortida als diferents actes que es duran a terme amb motiu de la celebració de la setzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i desena Cursa Popular Santi Centelles, el 18 de gener de 2015.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

Espectacular concert el que va oferir a la Nova Jazz Cava de Terrassa amb l’actuació d’un dels més importants representants de la música gospel actual, Damien Sneed acompanyat de les magnifiques veus de  The Levites que van aconseguir una important ovació per part del nombrós públic assistent.   A l’acte van assistir diverses autoritats de la ciutat, representació encapçalada per l’alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart, patrocinadors de la Mitja Marató de Terrassa, premsa i membres de l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa entre altres.

Aquest acte cultural patrocinat per l’AEMMT en benefici de l’Església Baptista de la Nativitat amb motiu de la celebració del seu 50a. aniversari, forma part dels actes previs, que s’organitzen habitualment, de la Mitja Marató de Terrassa que disputarà la seva setzena edició el 18 de gener de 2015 conjuntament amb la desena edició de la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km.

D’aquesta forma, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol continuar amb la seva línia que tant la caracteritza combinant esport-ciutat-solidaritat. 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA           

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

#mitjaterrassa2015


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web