info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h12-12-2014

CONFERÈNCIA:LA SALUT I L’ESPORT. La importància de la pràctica esportiva com a mecanisme per fer salut


MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, entitats promotores de la campanya “Esport, salut i qualitat de vida” i els programes “Activa’t”, han organitzat -pel dimarts 16 de desembre- una nova conferència concebuda amb la idea de fomentar la salut mitjançant l’exercici físic. Se celebrarà a l’edifici docent de MútuaTerrassa a les 18h.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

D’acord amb aquest objectiu, el títol de la conferència és “La salut i l’esport. La importància de la pràctica esportiva com a mecanisme per fer salut” i anirà a càrrec del Dr. Santiago Sabatés i el Dr. Carles Morera, COTCAT Unitat de Medicina de l'Esport d'Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa i el Dr. David Castol, metge del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El Dr. Sabatés i el Dr. Morera parlaran sobre la medicina de l’esport en l’actualitat i el Dr. Castol  abordarà la qüestió de la rehabilitació en el context dels esportistes. Un cop concloses les ponències dels professionals participants, s’obrirà un torn de preguntes pels assistents.


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web