info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h29-12-2014

Oferta gastrònomica per la Mitja Marató de Terrassa


 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb la col·laboració del Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, i l’àrea de Promoció Econòmica i Innovació de l´Ajuntament de Terrassa, han creat una oferta gastronòmica per tots els visitants i participants de la 16ª edició de la Mitja Marató de Terrassa i la 10ª Cursa Popular Santi Centelles de 5K.

 

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

L´objectiu es donar mes serveis als participants i visitants al acte i dinamitzar el comerç de la ciutat, mitjantçant ofertes gastronòmiques per tota la ciutat.

 

Ofertes pels participants i acompanyants de la

16a. Mitja Marató Ciutat de Terrassa

10a. Cursa Santi Centelles

diumenge , 18 de gener de 2015

"Coneix la gastronomia terrassenca"

Els Restaurants i Bars de Terrassa i el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca

us donen la benvinguda i us conviden a fer un tastet gastronòmic per la nostre ciutat

"Desprès de la Cursa : Queda't a fer unes tapes o a dinar !!!

 

Mes info click aquí!


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web