info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h09-01-2015

TOYOTA MANTÉ LA SEVA CONFIANÇA AMB LA MITJA


Després de nombroses i importants col·laboracions amb l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Toyota Orient Cars renova, un any més, el seu patrocini amb la Mitja Marató de Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Toyota Orient Cars han signat la renovació de l'acord de patrocini pel qual estableixen les actuacions de publicitat i màrqueting, així com les línies de col·laboració en general entre ambdues entitats.

L'entitat terrassenca, Toyota Orient Cars, s'ha convertit en un important col·laborador de la Mitja Marató de Terrassa, mantenint el seu incondicional suport en l'organització d'aquest esdeveniment tan important per la nostra ciutat, no només pel gran nombre de participants, sinó també perquè la Mitja Marató de Terrassa combina esport, cultura, societat i solidaritat. El pròxim 18 de gener, se celebrarà la setzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, i després de nombroses col·laboracions anteriors, Toyota Orient Cars tornarà a estar present.

Per aquesta edició, a més, s'han rotulat varis models de Toyota que circulan per la nostra ciutat anunciant la pròxima Mitja Marató de Terrassa.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web