info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h16-07-2012

Nour, i El Kakdi s'imposen en la Cursa de Sant Llorenç


El passat cap de setmana es va celebrar la 30a edició de la Cursa Popular Sant Llorenç 2012, puntuable pel Circuit de Curses Activa't, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

En categoria masculina és va imposar l'atleta Radouane Nou que va recorre el  traçat de 5.500 mtrs. amb un temps de 00:16:28, seguit per l'atleta de la U.A. Terrassa Redouan Rouaz amb 00:17:08, el podi masculí el va completar en categoria masculina Vicenç Sellarés, del California Sports, amb 00:17:14.

 En categoria femenina la primera atleta en creuar la línia de meta va ser Ahlam El Kakdi, de la Unió LLeida, amb 00:20:44, seguida de la terrassenca Carme Ballesteros, del California Sports, amb 00:21: 14, la tercera posició femenina va ser per l'atleta del California Sports amb un temps de 00:22:36. 

En la cursa infantil el corredor del Cornella AT., Alex Salas és va imposar per davant de Reda Nguiri del IES Cavall Bernat i Arnau López, del Avinent Manresa, segon i tercer respectivament. La victoria infantil femenina va ser Irina Belmonte del CA Sant Boi seguida de Beatriu Bosch del CN Terrassa i Hayat Ouddaha.

 CLASSIFICACIONS CURSA

- Categoria masculina adults:

1.- Radouane Nour                                       00:16:28  
2.- Redouan Rouaz (U.A. Terrassa)             00:17:08  
3.- Vicenç Sellarés (California Sports)        00:17:14  
 

- Categoria femenina adults: 

1.- Ahlam El Kakdi (Unió LLeida)                 00:20:44
2.- Carme Ballesteros (California Sports)   00:21:14 
3.- Alicia López (California Sports)             00:22:36
 

- Categoria masculina infantil:

1.- Alex Salas (Cornellà AT.)
2.- Reda Nguiri (IES Cavall Bernat)
3.- Arnau López (Avinent Manresa)

 - Categoria femenina infantil: 

1.- Irina Belmonte (CA Sant Boi)
2.- Beatriu Bosch (CN Terrassa)
3.- Hayat Ouddaha

 

 ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web