info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h23-03-2015

Acte final de la Setzena Mitja Terrassa


Patrocinadors, autoritats i organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa es reuneixen per tancar els actes corresponents a la setzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, celebrada el passat mes de gener.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Com ja és tradicional, els organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), tancant, de forma oficial, cada edició d’aquesta cursa amb un dinar, celebrat a l’Hotel Don Cándido de Terrassa, d’agraïment i dirigit als patrocinadors, col•laboradors i autoritats que donant un important suport a aquesta prova esportiva.

La Mitja Marató de Terrassa, que ha celebrat aquest any 2015 la seva setzena edició conjuntament amb la desena edició de la Cursa Popular Santi Centelles, de 5 km., s’ha convertit en una prova destacada dins del calendari de curses atlètiques. Setze edicions consecutives de la Mitja Marató gràcies a l’important suport rebut tant per part dels diferents patrocinadors com de la mateixa ciutat. La combinació de tres eixos fonamentals pels organitzadors, esport, ciutadania i solidaritat caracteritza aquesta cursa terrassenca que al llarg de la seva història s’ha consolidat com un prestigiós esdeveniment de la nostra ciutat.

Amb la celebració de l’habitual dinar que posa fi a cada edició de la Mitja, l’organització vol agrair personalment la important col•laboració que significa el recolzament dels patrocinadors i autoritats pel desenvolupament de la mateixa. Durant la celebració del dinar, en el torn dels parlaments, el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero, es va dirigir als assistents per agrair-los el seu valuós recolzament que, sens dubte, fa possible la continuïtat d’aquest important esdeveniment per la nostra ciutat, un projecte que combina: ciutat-esport-solidaritat. En el seu discurs va destacar els 16 anys que ha complert la Mitja: “la història de la Mitja comença a ser llarga”.

Otero també va destacar noves xifres de la darrera edició celebrada: “no s’ha pogut batre el rècord de la cursa per pocs segons, però si que hem superat altres xifres, com l’increment del 10% de participació terrassenca i un augment  de participació femenina. En la primera edició van ser 70 inscrites davant de les 1.000 participants en la setzena edició”.  Satisfacció del president de l’AEMMT ja que un dels importants objectius marcats per l’organització és el d’aconseguir la participació femenina en curses atlètiques. El màxim representant de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va finalitzar el seu discurs encoratjant als presents a que “l’any vinent estem junts”.

El senyor Alfredo Vega, com a regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, va tancar els parlaments iniciant el seu discurs felicitant als presents pel suport donat a aquest esdeveniment tant important per la nostra ciutat. Vega va destacar la importància d’aquest esport que va celebrar durant l’any 2014 el seu centenari, on l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va participar  en aquesta important celebració. El Regidor d’Esports també va fer menció especial als darrers anys d’aquesta Mitja Marató de Terrassa “Estem al final d’un mandat. Ha estat exemplar des de tots els seus àmbits, esportius, ciutadans i solidaris. Quatre anys molt importants i en uns moments amb moltes dificultats econòmiques, però la Mitja s’ha convertit en esperit de ciutat”. De la mateixa forma Vega va destacar la importància del suport dels patrocinadors que “ha fet possible caminar endavant”.

Pel representant del consistori “ara hi ha nous reptes difícils de superar però s’ha de mantenir la seva essència, és una cursa molt terrassenca amb una important participació ciutadana. La ciutat ho viu d’una manera molt especial. La ciutat ho necessita”.

 


 


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web