info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h27-03-2015

MULLA’T I CORRE PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE


El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a convertir-se, diumenge 26 d’abril, en l’important escenari de la XV edició de la cursa solidaria “Mulla’t i  Corre per l’Esclerosi Múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), amb el suport de l’Ajuntament de Montmeló, el Diari Sport, el Circuit de Barcelona-Catalunya i la Federació Catalana d’Atletisme.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Des de l’any 2001, el Circuit de Barcelona-Catalunya acull la cursa solidaria “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple”, prova destinada a la recaptació de fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central. L’esclerosi múltiple és la segona causa de discapacitat neurològica en persones entre 20 i 40 anys. Es calcula que a l’Estat espanyol hi ha 46.000 persones que pateixen esclerosi múltiple, 7.000 a Catalunya.

 

De la mateixa forma que en edicions anteriors, els organitzadors es marquen l’objectiu de superar la xifra de participants de la darrera edició la qual va comptar, aproximadament, prop dels 2.000 inscrits entre les diferents curses celebrades i la presencia d’unes 8.000 persones que es van desplaçar fins el Circuit per gaudir d’una jornada esportiva, familiar, lúdica i, el més important, solidaria.

 

El Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple és una jornada tant esportiva com festiva i familiar. Al llarg del matí hi han programades diferents activitats lúdiques.

 

La participació a les diferents curses atlètiques és apta per tots els públics, permet participar-hi a petits i grans amb distàncies diferents o tots junts. L’import de les inscripcions es destina a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple. El preu és de 12€ els adults i 6€ les categories infantils, inscripcions que es poden realitzar a través de la següent web: www.mitjaterrassa.org fins el seu tancament, el dimecres 22 d’abril de 2015, a les 19 hores . El mateix dia de la cursa es podran fer inscripcions en el mateix Circuit de Barcelona-Catalunya: 15€ adults i 8€ infantils.

 

Programa previst:

09.30h: 10 km

11.00h:   5 km

11’45h: 1 milla adult

12:00h: 1 milla infantil

12:30h: cursa patins

Classificacions de la darrera edició :

 

CLASSIFICACIÓ 10 KM. MASCULINA

1.- Enrique Luque                RIOS RUNNING                 32'33”

2.- Marc Otero                      JAS                                        33'45”

3.- Dani Cuartero                 RIOS RUNNING                 34'07”

 

CLASSIFICACIÓ 10 KM. FEMENINA

1.- Txell Calduch                                                                 39'10”

2.- Sandra Sánchez              SLOP.CAT SABADELL     40'09”

3.- Tania Guerra                   PATALI                                 44'27”

 

CLASSIFICACIÓ 5KM. MASCULINA

1.- Janne Pietilainen                                                            17'32”

2.- Ivan Cruz                        SIGUEME                            18'14”

3.- David Francisco              C.A. OLESA                        18'32”

 

CLASSIFICACIÓ 5 KM FEMENINA

1.- Encarna Garcia               C.A. VIC                               20'38”

2.- Alexandre Gisbert           DIR                                        24'15”

3.- Sara Gonzalez                                                                24'52”

 

CLASSIFICACIO MILLA ADULT MASCULINA

1.- José Reina

2.- Oscar Carrera

3.- Abel Ortega

 

CLASSIFICACIÓ MILLA ADULT FEMENINA

1.- Paula Tudela

2.- Anna Saperas

3.- Roser Daga

 

CLASSIFICACIÓ MILLA INFANTIL MASCULINA

1.- Rafa Viñas

2.- Abel Arrabal

3.- Pol Alvarez

 

CLASSIFICACIÓ MILLA INFANTIL FEMENINA

1.- Ainoha Fitó

2.- Mireia Vera

3.- Anais Birling

 

 

La participació en aquesta jornada és molt important per la Fundació Esclerosi Múltiple,  una entitat que treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’esclerosi múltiple. 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web