info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h27-04-2015

LA SOLIDARITAT S’IMPOSA EN EL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA


 

Més de 2.000 atletes participen en la cursa solidaria en bebefici de l´esclerosi múltiple. Unes 9.500 persones visiten el Circuit per celebrar aquesta jornada.

Luque i Becerra s’imposen en la cursa de 10 km i Fernández i Cascante en els 5km. En categoria infaantil Rafa Viñas i Ainhoa Fitó repeteixen victòries respectivament.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Important participació en la cursa solidaria Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple celebrada

en el Circuit de Barcelona-Catalunya, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i l'Ajuntament de Montmeló amb el suport de la Federació Catalana d'Atletisme, el Diari Sport i el Circuit de Barcelona-Catalunya. Uns 2.100 inscrits van participar en les diferents proves organitzades. Durant la matinal solidaria, unes 9.500 persones van visitar el Circuit.

 

Ahir diumenge, el Circuit de Barcelona-Catalunya va acollir una nova edició de la cursa solidaria Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple, que ha celebrat el seu quinzè aniversari i que va comptar amb la presencia en el Circuit de Santi Siquier, delegat territorial de Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Antoni Guil, alcalde de Montmeló, David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Rosamaria Estrany, presidenta de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple.

 

Des de l'any 2001, de forma ininterrompuda, l'asfalt d'aquest Circuit català es converteix, per un dia, en un traçat d'atletisme amb un fi solidari, ajudar a la Fundació Esclerosi Múltiple en la seva lluita contra aquesta malaltia, buscant com a resultat final una aportació en forma de donatiu que faci possible el desenvolupament dels projectes assistencials d'aquesta Fundació (FEM), La recaptació de l'import de les inscripcions es destina a aquesta causa.

 

Sota un cel tapat però amb una agradable temperatura, la jornada es va iniciar amb la cursa reina, la dels 10.000 metres (dues voltes al traçat del circuit). Amb una important participació, a les 9'30 hores es va donar el tret de  sortida. La cursa va estar dominada, des del seu inici, pels corredors que van pujar al pòdium. Amb un temps de 32'08”, un habitual d’aquesta cita, Enrique Luque, repetia per segon any consecutiu, i tercera vegada en el seu palmarès (2008), el primer lloc del pòdium. Luque, del RIOS RUNNING TEAM, va cobrir el traçat reduint el temps realitzat la darrera edició que va ser de 32’53”. A més d’un minut de diferencia, creuava línia de meta el segon classificat, Dani Cuartero que marcava un crono de 33’13”, corredor que va escalar una posició respecta l’edició del 2014. La tercera posició va ser per Carles Montllor, que va marcar un crono de 33’24”

 

En categoria femenina, la cursa dels 10km. va tenir una clara guanyadora que va liderar la cursa des dels seus inicis, la corredora del SLOP.CAT SABADELL, Janeth Becerra, que debutava en aquesta cursa, es va imposar de forma contundent davant la seva més immediata perseguidora. Becerra va marcar un crono de 37’50” davant el 39’12” de la segona classificada, que repetia posició per segon any consecutiu, Sandra Sánchez. La tercera classificada, Inés Carazo completava el trio de guanyadores marcant un crono de 41’04”

 

A les 11 hores s’iniciava la cursa dels 5.000 metres (1 volta al circuit). La cursa va ser molt disputada. Els tres primers classificats en categoria masculina van creuar línia de meta en el mateix minut, només segons van definir les primeres posicions. Guillem Fernández va ocupar la primera posició marcant un crono de 16’34”, seguit de Rubén Martín amb un temps de 16’48” i la tercera posició va ser per Francisco López amb 16’50”.

 

En els 5km. femenins, Nuria Cascante es va imposar de forma clara creuant línia de meta amb un crono de 19’31”, que va rebaixar el temps marcat per la guanyadora de la darrera edició, Encarna García que va marcar un temps de 20’38”. La segona posició va ser per l’atleta del C.E.Montornés, Rus Maria Hernández, que va fer un temps de 21’18”. Laura Martínez va ocupar la tercera posició amb un temps de 22’01”.

 

Aquesta cursa també va comptar amb la participació d’algunes persones afectades per Esclerosi Múltiple que van cobrir el traçat empenyent la seva cadira de rodes. Fet molt aplaudit pels assistents a la seva arribada a meta.

 

Aquesta matinal atlètica va tancar amb la disputa de la Milla d'adults i infantils, cursa que va comptar amb una important participació de persones afectades per l’Esclerosi Múltiple que no van voler perdre’s aquesta jornada destinada a aquesta malaltia. Abans de l’inici de la mateixa, els participants i assistents al Circuit van guardar un minut de silenci en record de Ramon Maltas, director d’Operacions del Circuit de Barcelona-Catalunya, desaparegut la setmana abans a causa d’una greu malaltia. Maltas havia donat sempre un important suport al Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple.  En categoria adult masculina victòria per l’egarenc Javier Ojeda, amb un temps de 05’06”, seguit per Rubén Aguilar (05’25”) i tercera posició per Josep Reina (05'34”), guanyador la darrera edició. En categoria femenina, primera, per segon any consecutiu, victòria per Paula Tudela (07’53”),  seguida de Fátima  i Canseco (08’49”) i tercera posició per Mercè Martí (09’28”).

 

En la milla infantil, els guanyadors en les diferents categories, en masculina, Rafa Viñas repetia victòria per segon any consecutiu, seguit Roc Farnós i Jordi Castelló. En categoria femenina també repetia victòria per segon any consecutiu  Ainoha Fitó amb, seguida de Nuria Escudero i Alba Cunill.

 

La jornada solidaria del Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple es va tancar, com és habitual, amb les diferents curses de patins.

 

 

 

CLASSIFICACIÓ 10 KM. MASCULINA

1.- Enrique Luque                RIOS RUNNING                             32'08”

2.- Dani Cuartero                 RIOS RUNNING                             33'13”

3.- Carles Montllor               ALLIBERA SENSACIONS                      33’24

 

CLASSIFICACIÓ 10 KM. FEMENINA

1.- Janeth Becerra                SLOP.CAT SABADELL                 37'50”

2.- Sandra Sánchez              SLOP.CAT SABADELL                 39'12”

3.- Inés Carazo                     CLUB ATLETIC CALDES                       41'04

 

CLASSIFICACIÓ 5KM. MASCULINA

1.- Guillem Fernandez         JAB BERGA                                    16'34”

2.- Ruben Martin                 GAVA TRIATLO                             16'48”

3.- Francisco López                                                                         16'50”

 

CLASSIFICACIÓ 5 KM FEMENINA

1.- Núria Cascante               JAB BERGA                                    19'31”

2.- Rus Maria Hernández    C.E. MONTORNÉS                         21'18”

3.- Laura Martínez               C.A. RUNNING                              22'01”

 

CLASSIFICACIO MILLA ADULT MASCULINA

1.- Javier Ojeda                                                                               05’06”

2.- Rubén Aguilar                                                                           05’25”

3.- Josep Reina                                                                                05’34”

 

CLASSIFICACIÓ MILLA ADULT FEMENINA

1.- Paula Tudela                                                                              07’53”

2.- Fátima Canseco                                                                         08’49”

3.- Mercè Martí                                                                               09’28”

 

CLASSIFICACIÓ MILLA INFANTIL MASCULINA

1.- Rafa Viñas

2.- Roc Farnós

3.- Jordi Castelló

 

CLASSIFICACIÓ MILLA INFANTIL FEMENINA

1.- Ainoha Fitó

2.- Nuria Escudero

3.- Alba Cunill

 

Un cop  més, i superant les xifres de la darrera edició, èxit de la quinzena cursa benèfica Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple celebrada ahir en el Circuit de Barcelona-Catalunya i que te com a objectiu col·laborar amb aquesta important malaltia, l’esclerosi múltiple, que afecta de forma important a un gran nombre de persones. En aquesta edició, els atletes lluïen en les seves samarretes, proporcionades per l’organització, l’eslògan “Jo hi poso la velocitat”.

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web