info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h28-05-2015

Nova edició de la Cursa popular atlètica del Pla de Bonaire


El dissabte 30 de maig de 2015 es disputa una nova edició de la Cursa popular atlètica del Pla de Bonaire, puntuable pel XII Circuit de Curses ACTIVA’T que organitza de forma conjunta l’Associació Esportiva Mitja Marató i MútuaTerrassa.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

L’associació de Veïns del Pla de bonaire juntament amb el Club Natació Terrassa – Pla de Bonaire, amb el suport de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzen, amb motiu de la Festa Major del Barri, la XXXI Cursa Atlètica Popular de Bonaire (Terrassa).

 

Les inscripcions a la cursa ja s’han tancat i el número de participants arriba als 405 inscrits, 69 nens i 336 adults.

 

 

L’horari previst és el següent:

18’30 hores: sortida categoria 1 i 2 masculí i femení. La distància a recórrer és de                  1.500 metres.

 

19’00 hores: sortida resta de categories. Distància 6.500 metres.

 

Tant la sortida com l’arribada serà en la part del darrera del Casal Cívic del Pla de Bonaire, situat al carrer Mataró de Terrassa.

 

La darrera edició la victòria en categoria General masculina va ser per Juan Miguel Moreno (22’04”), en categoria femenina Carme Ballesteros (26’48”) va ser la guanyadora. En categoria infantil victòria per David Bosch i Claudia Alarcón.

 

Aquesta serà la tercera cursa puntuable del XII Circuit de Curses Activa’t, que durant els mesos de juny i juliol viu la seva major activitat.

 

XII Circuit de Curses Activa’t

El calendari:

  • 18 Gener: Mitja Marató Terrassa
  • 18 Gener: Cursa Santi Centelles
  • 30 Maig: Cursa Bon Aire
  • 14 Juny: Cursa de la Campana de Vacarisses (novetat)
  • 4 Juliol: Cursa Festa Major de Terrassa
  • 11 Juliol: Cursa de Ca N’Anglada
  • 19 Juliol: Cursa Can Gonteres (novetat)
  • 29 Agost: Cursa Festa Major Matadepera
  • 20 Setembre: Cursa de les Dones (novetat)

 

El XII Circuit de Curses Activa’t també comptarà en aquesta edició a un cicle de conferències impartides per professionals amb l’objectiu d’afavorir una bona pràctica esportiva.

 

Cicle Conferències:

Les conferències programades son les següents:

-          Nutrició i esport (16 de juny)

-          Seguretat en l’esport (29 de setembre)

-          Beneficis psicosocials de l’esport (24 de novembre)

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa  

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web