info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h19-07-2012

El president de l'A.E.Mitja Marató de Terrassa, David Otero, present en l'acte central del mulla't per l'esclerosi múltiple.


Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Fundació Esclerosi Múltiple mantenen una estreta relació, no només a nivell esportiu, sinó també solidaria.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La col·laboració entre ambdues entitats va néixer l'any 2001 quan s'inicia la campanya "Mulla't i corre per l'Esclerosi Múltiple", cursa atlètica solidaria que es disputa al Circuit de Catalunya amb l'objectiu principal de recaptar fons destinats a l'estudi d'aquesta malaltia. 

La campanya Mulla't té per objectiu sensibilitzar la societat respecte l'esclerosi múltiple, una malaltia que afecta a més de 7.000 persones a Catalunya i que es diagnostica cada vegada més en persones joves, d'entre 25 i 40 anys. Els fons recaptats van destinats a la inserció laboral de les persones amb discapacitat física i als serveis socio-sanitaris que presta l'entitat a través dels hospitals de dia, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple. 

Recentment s'ha celebrat la 19a edició del Mulla't que ha reunit a tot l'Estat 110.800 persones que s'han "mulla't" per l'esclerosi múltiple. A Catalunya hi han participat un total de 633 piscines, 13 més que l'edició anterior i ha comptat amb 1.200 voluntaris que s'han sumat en aquesta campanya de sensibilització ciutadana. 

L'acte central al DIR Diagonal de Barcelona va comptar amb la presència de nombroses personalitats del món polític i cultural, com el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Per part de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, el seu president, David Otero,  va assistir a l'acte per donar suport a aquesta campanya molt vinculada amb l'entitat terrassenca.


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web