info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h16-06-2015

Tot a punt per al tret de sortida del cicle de conferències “Activa’t”


El proper dimarts, 16 de juny, s'inaugurarà el cicle de conferències sobre salut i esport que MútuaTerrassa i l'Associació Esportiva Mitja Marató han organitzat en el marc del programa "Activa't". La nutrició i l'esport és la temàtica amb la qual es donarà el tret de sortida a l'esmentat cicle. La conferència tindrà lloc a l'edifici docent a les 19h.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

  La Dra. Mercè Villaró, metgessa del CAP Terrassa Sud de MútuaTerrassa, la Sra. Montse Ibarra, dietista de MútuaTerrassa i l'atleta olímpic Carles Castillejo són els tres professionals que integraran la taula rodona. El Dr. Carles Morera, traumatòleg de la Unitat de Traumatologia i Medicina de l'Esport de MútuaTerrassa, serà l'encarregat de moderar-la.

 

Quins són els avantatges de la pràctica esportiva per a la salut, quins requeriments dietètics i pautes d'hidratació s'han de tenir presents abans, durant i després de l'exercici o com reverteix un bon exercici físic en la nostra salut són alguns dels temes que es posaran sobre la taula.

 

La seguretat en l'àmbit de l'esport és la segona de les temàtiques que donen forma al cicle i la conferència se celebrarà el 29 de setembre. La darrera tractarà sobre els beneficis psicosocials de l'esport i en aquest cas la data escollida és el 24 de novembre.  En tots els casos, les conferències se celebraran a l'edifici docent a les 19h, es realitzaran en forma de taula rodona, contemplaran també un torn obert de preguntes pels assistents i seran moderades pel Dr. Morera.

 

Totes elles s'han organitzat amb la Unitat de Traumatologia i Medicina de l'Esport d'Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa, formada per l'equip de professionals de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Catalunya (COTCAT). Aquest fet s'emmarca en la voluntat de potenciar l'àmbit de la Medicina de l'Esport que l'entitat està duent a terme.

   

 

 

Cicle Conferències:

Les conferències programades son les següents:

-          Nutrició i esport (16 de juny)

-          Seguretat en l’esport (29 de setembre)

-          Beneficis psicosocials de l’esport (24 de novembre)

 

 

 

XII Circuit de Curses Activa’t

El calendari:

  • 18 Gener: Mitja Marató Terrassa

  • 18 Gener: Cursa Santi Centelles

  • 30 Maig: Cursa Bon Aire

  • 14 Juny: Cursa de la Campana de Vacarisses (novetat)

  • 4 Juliol: Cursa Festa Major de Terrassa

  • 11 Juliol: Cursa de Ca N’Anglada

  • 19 Juliol: Cursa Can Gonteres (novetat)

  • 29 Agost: Cursa Festa Major Matadepera

  • 20 Setembre: Cursa de les Dones (novetat)

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa  

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa
Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web