info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h07-07-2015

Sociats i Becerra s’imposen en la Cursa de Festa Major


Eduard Fernández i Carla Urban aconsegueixen la victòria en la categoria infantil.


Terrassa ha celebrat una nova edició de la seva cursa de festa major, la 36a. Gran Premi BBVA. Organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la cursa ha mantingut la seva important participació respecte a edicions anteriors, superant la xifra dels 1.500 participants.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Tot i la calorosa jornada que es va viure a Terrassa el dissabte 4 de juliol, no va impedir que, de nou, la cita atlètica de la festa Major de Terrassa 2015 fos tot un èxit de participació. Uns 1540 corredors/res van participar en les dues curses organitzades.

A les 20 hores es disputava la primera cursa, la infantil. Els participants van recórrer la distància de 1.500 metres per l’habitual traçat, la Rambla d’Egara. Victòria per Eduard Fernández en categoria infantil masculina que va marcar un crono de 2:45, dominant la cursa des del seu inici. En femines, Carla Urban es va imposar de forma clara a les seves rivals, amb un temps final de 2:51.

La cursa infantil va comptar amb un total oficial de 246 participants, 137 en categoria masculina i 109 femenina, el 55’69% de nens i el 44’31% de nenes. La majoria de participants van ser atletes de la ciutat de Terrassa ,amb un percentatge del 86’59% el que equival a 213 terrassencs dels 246 inscrits.

A les 20:30 hores es va iniciar la cursa en categoria absoluta amb una participació oficial de 1.253 inscrits, tot i que a aquesta xifra se li va sumar algun atleta que participava de forma no oficial. Victòria, tant en categoria masculina com femenina, de dos atletes que prenien la sortida dins del grup de favorits, Just Sociats i Janeth Becerra.

Els participants van recórrer una distància de 8.000 metres per un traçat que va tenir la seva sortida i arribada a la Plaça Ricard Camí (Rambla d’Egara). Des de l’inici de la cursa ja es va establir un grup de corredors que lluitaven per la victòria final, entre els quals, Just Sociats, poc a poc va anar distanciar-se del grup per completar els 8.000 metres en solitari, marcant un crono de 26:50. D’aquesta forma, Sociats escala posicions en el pòdium respecte a la darrera edició on va ocupar la tercera posició. El seu perseguidor més immediat va ser Manel Vaca amb un temps de 27:06 i tercera posició per Marc Garcia que va creuar línia de meta amb un crono de 27:10.

En categoria femenina, victòria clara de Janeth Becerra que sortia com favorita. Per segon any consecutiu, l’atleta de l’Slop.cat Sabadell repeteix la posició més alta del pòdium. Des de l’inici de la cursa Becerra va liderar aquesta categoria femenina creuant línia de meta amb un crono de 31:44 a quasi dos minuts de la segona classificada, Sandra Sánchez, que va marcar un temps de 33:38. Va completar el pòdium l’egarenca Carme Ballesteros amb un temps de 34:31

La participació femenina va ser d’un 24’26% davant el 75’74% d’homes. Dels 1253 participants oficials, 949 van ser en categoria masculina i 304 en femenina. En quant la participació local va ser important, uns 898 atletes, el 71’67%.

 

 

De la mateixa forma que en edicions anteriors, la cursa de Festa Major és de caure benèfic, al finalitzar la cursa es va fer entrega del xec a Oncolliga que va rebre una part de les inscripcions realitzades.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web