info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h15-09-2015

Terrassa es prepara per acollir la II Cursa de les dones


Diumenge, 20 de setembre de 2015, Terrassa acollirà la segona edició de la Cursa de les Dones, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Demà dimarts, 15 de setembre, tindrà lloc el primer acte previ d’aquesta Cursa. A partir de les 17 hores, en la Plaça Vella de Terrassa, és durà a terme una jornada especial d’inscripcions i activitats solidaries amb la participació de l’ONG “Ayuda Directa”.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Resten pocs dies per la celebració de la II Cursa de la Dona Terrassa, diumenge 20 de setembre, a les 10 hores, i Terrassa ja es prepara per celebrar una jornada social-esportiva, com va ser la primera edició,  on la dona serà la protagonista. De la mateixa forma, demà es durà a terme un acte previ d’aquesta cursa, a la Plaça Vella de Terrassa, a partir de les 17 hores, on la dona protagonitzarà la jornada amb el passi del documental “El Mirall de la Dona” amb una xerrada explicativa, una exposició fotogràfica “Madres del Mundo” i una explicació del projecte de l’ONG “Ayuda Directa” destinatària de la solidaritat d’aquesta II Cursa de la Dona.

 

Uns dels eixos principals de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa es la seva solidaritat amb  diverses entitats, en aquesta ocasió, la II Cursa de la Dona Terrassa col·labora amb l’ONG “Ayuda Directa” per recolzar el Programa de Micro crèdits a dones de Sri Lanka que actualment arriba ja a més de 200 dones destinatàries de Galle.

 

Aquesta ONG va néixer l’any 2006 quan es va produir el tsunami a Sri Lanka. També col·laborant amb Àfrica, Haití i també conscients de la manca del nostre país, col·laborant amb dinars per famílies necessites i cursos formatius per trobar feina. Com va dir el seu president, Sr. Marcial Peralejo, “realitzar una labor social de compromís amb els mes necessitats”.  El seu lema “Somriu – Somriu, Cursa en la qual tothom somrigui”. 

 

- II Cursa de la dona Terrassa

La cursa  manté les mateixes prestacions que la darrera edició. Un recorregut de 5.000 metres que transcorrerà pels carrers del centre de la ciutat, traçat que ha variat mínimament respecte a la primera edició degut a la coincidència amb un altre esdeveniment a la ciutat.  La participació està oberta a tothom però especialment a les dones, protagonistes d’aquesta prova que busca incorporar de forma important a les fèmines en el món de l’atletisme, poc a poc anar igualant el nivell masculí. Actualment, Terrassa és una de les ciutats capdavanteres en la participació femenina en aquest tipus de prova, amb una mitja del 30% de participació femenina en les diverses curses que s’organitzen.

 

- Inscripcions:

Les inscripcions es poden realitzar a traves de la web: www.mitjaterrassa.org fins les 20 hores del dimecres 16 de setembre de 2015.

Les inscripcions presencials es tancaran demà dia 15 i es poden fer a traves de la botiga d’esports Benitosports (Avda. Jacquard, 91-95) i de la Casa Galeria(Nou de sant Pere, 36).

 

- Recollida de dorsals i Regals:

Els participants a la cursa podran recollir els seus dorsals i l’obsequi de cursa dies previs a la celebració d’aquesta a la botiga d’esports Benitosports. El divendres 18 de 17 h a 20 h i el dissabte 19 de 10h a 13 h i de 17h a 20 h. El mateix dia de la cursa l’entrega de dorsals es durà a terme en el Parc dels Catalans (sortida i arribada de cursa) de 8 h a 9.30 h.

 

 

La Cursa de les Dones Terrassa que se celebrarà el diumenge 20 de setembre de 2015, de 5.000 metres amb sortida i arribada al Parc dels Catalans,  és la darrera cursa del XII Circuit Activa’t en categoria femenina.

 

LES DADES:

Acte previ II Cursa de les dones Terrassa

Organitzador: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa

Data: Dimarts, 15 de setembre de 2015

Hora: A partir 17 hores

Lloc: Plaça Vella de Terrassa

 

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa  

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web