info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h25-07-2012

Una nova etapa social per l´ AEMMT


L´Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa,  comença una nova etapa social.

Categoria: socials
Penjat per: mitjaterrassa

En  el seu llarg recorregut organitzant i donant suport a  diferents actes de caire esportius, socials i culturals, vol pujar un esglaó  mes, amb la voluntat de millora constant i de oferir la màxima excel·lència als seus usuaris comença per l´AEMMT una nova era dins les xarxes socials.

Volem comptar amb la participació de tothom, amb les vostres opinions, aportacions i idees.

Podreu veure informació de les nostres curses, així com notícies d’interès esportiu i moltes sorpreses mes. Convideu als vostres amics a unir-se a un col·lectiu de persones  amb un interès comú. L’esport i les persones. Sigueu tots benvinguts!

 

L´Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa,  empieza una nueva etapa social.

En su largo recorrido organizando i dando soporte a diferentes actos de ámbito deportivo, social y cultural, quiere subir un peldaño más, en su voluntad de mejora contante y de querer ofrecer a sus usuarios lo mejor empieza par a AEMMT una nueva era dentro de las redes sociales.

Queremos contar con  la participación ciudadana de todos, con vuestras opiniones, aportaciones e ideas. Podréis ver información de nuestras carreras, así como noticias deportivas y muchas sorpresas más. Invitad a todos vuestros amigos a unirse a un colectivo de personas con un interés en común: el deporte i las personas. Sois todos bienvenidos!


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web