info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h29-10-2015

Terrassa presenta la seva 17a Mitja Marató


El 24 de gener de 2016 Terrassa acollirà una nova edició d’un dels esdeveniments

esportius més rellevants de la ciutat La Mitja Marató de Terrassa, que se celebrarà

conjuntament amb la Cursa Popular Santi Centelles, de 5 km.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Avui s’ha dut a terme la presentació oficial de la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa. L’acte, celebrat en les dependencies de l’Ajuntament de Terrassa, ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Sr. Jordi Ballart, el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), Sr. David Otero i el regidor d’esports Sr. Dani Nart.

S’ha iniciat la Roda de Premsa amb la intervenció de l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, qui ha destacat la importància que te aquest esdeveniment esportiu, “no nomes com a referent de la ciutat, sinó també arreu del pais”. Ballart ha senyalat la Mitja Marató com una festa ciutadana oberta a la participació de tothom, “és una inversió socialment molt rendible”. L’alcalde també ha fet important menció a una de les característiques que defineix la Mitja, “el caracter solidari i compromes a favor de la justicia social i el Benestar”. Finalitzant el seu discurs pronosticant un nou èxit de la dissetena Mitja Marató de Terrassa.

El president de l’AEMMT, Sr. David Otero, va remarcar que la Mitja Terrassa “és el motiu de l’Entitat. Conscients el que representa la Mitja per la ciutat ens obliga ha estar constantment renovant”.

La Mitja Marató de Terrassa, juntament amb la cursa Santi Centelles, de 5km., que se celebren el mateix dia, son un dels esdeveniments esportius més rellevants de la ciutat, no només per la participació d’atletes d’elit, sinó també per tractar-se d’una de les proves amb major nombre de participants.

Per la propera edició, Otero va confirmar la presència de varis atletes de gran nivell com Carles Castillejo, Nacho Cáceres i Rafa Iglesias, a més dels bons corredors catalans, tenint en compte que la Mitja Terrassa és una de les 3 curses més importants catalanes juntament amb Barcelona i Granollers.

Otero va senyalar que un dels objectius de la propera edició és arribar als 4.000 participants, dels quals espera 2.000 siguin de la ciutat. Destacant l’important increment de participació terrassenca en els darrers anys. De la mateixa forma que també ha crescut considerablement la participació femenina, principal motiu pel qual va néixer en el 2005 la cursa de 5 km. Santi Centelles.

Com a principals novetats amb les que comptarà la dissetena edició de la Mitja Marató, el responsable de l’AEMMT va destacar que en aquesta edició s’amplia, de forma solidaria, el descompte del 50% del preu de l’ inscripció, que fins la data només gaudien les persones en situació d’atur i que a partir d’ara també podran gaudir les persones de més de 65 anys. La recollida habitual d’aliments en aquesta ocasió només serà d’un producte concret, segons les necessitats dels destinataris.

Una altra novetat important serà el canvi d’ubicació de l’habitual Fira del Corredor que se celebra el divendres i dissabte anterior a la cursa, en aquesta ocasió és durà a terme a Decatlhon Terrassa, que s’incorpora com un dels patrocinadors de la Mitja Marató.

La Cursa Santi Centelles també comptarà amb novetats com la de donar més importància als diferents barris de la ciutat creant la classificació per barris.

També s’estan estudiant altres novetats respecta als voluntaris de la Mitja i és, amb l’ajut del Consell Esportiu, la participació de joves entre 15-16-17 anys de diferents centres escolars de la ciutat.

Els actes previs a la disputa de la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles, el 24 de gener

de 2016, programats son els següents:

- 7 de novembre: concentració de voluntaris

- 9 de gener: 18 hores inauguració exposició concurs de fotografia

- 15 de gener: presentació oficial seu BBVA

- 22i 23: Fira del corredor a Decatlhon Terrassa

Abans de finalitzar la roda de premsa, es va fer públic el nou cartell de la 17a Mitja

Marató de Terrassa, obra del fotògraf Jordi Canyameres que per aquesta ocasió ha

dissenyat un cartell vistós on vol elogiar a la gent que entrena a qualsevol hora sense oblidar el factor de la ciutat de Terrassa

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web