info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h07-03-2016

L’AEMMT celebra els darrers actes de la 17ena Mitja Marató de Terrassa


El dinar de patrocinadors i la “paella” dels voluntaris tanquen la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Durant els actes programats aquest pròxim cap de setmana també s’inclou l’entrega de Trofeus del Circuit de Curses Activa’t 2015

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

 

Cap de setmana intens per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa que durà a terme els darrers actes oficials de la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa, celebrada el passat  mes de gener. El dinar de patrocinadors i la paella dels voluntaris tancaran de forma oficial aquesta darrera edició celebrada de la Mitja Terrassa. Demà divendres també es farà entrega dels trofeus als guanyadors del Circuit de Curses Activa’t 2015.

 

Com ja és tradicional, els organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), tanquen oficialment cada edició de la Mitja amb la celebració d’un dinar d’agraïment dirigit a patrocinadors, col·laboradors i autoritats per l’important recolzament  demostrat envers  a aquesta prova esportiva. Aquest acte es durà a terme el divendres 4 de març de 2016 a l’Hotel don Cándido de Terrassa. Al dinar assistirà el darrer guanyador de la Mitja Terrassa, Carles Castillejo, que amb la seva victòria ha establert un nou rècord de cursa. Castillejo acaba de proclamar-se Campió d’Espanya en la Marató de Sevilla, assegurant el temps mínim per disputar els pròxims Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

 

El diumenge 6 de març de 2016, també està previst la celebració de l’habitual “paella dels voluntaris”, on l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol agrair l’important col·laboració dels voluntaris de la Mitja, que fan possible que aquest prestigiós i multitudinari  esdeveniment esportiu es desenvolupi correctament. Aproximadament unes 250 persones, entre organitzadors i voluntaris, es donaran cita en les instal·lacions del Club Natació Terrassa per celebrar aquest tradicional dinar que posa fi a la darrera edició de la Mitja Marató de Terrassa, en aquesta ocasió la dissetena, i la onzena Cursa Popular Santi Centelles  (5 km.).

 

Amb la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles es dona el tret de sortida a una nova edició del Circuit de Curses Activa’t organitzat conjuntament per MùtuaTerrassa i Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Els guanyadors del Circuit 2015, en categoria absoluta masculina i femenina van ser Marc Otero i Tania Guerra. En categoria infantil Ernest Serred i Claudia Alarcon. El divendres, 4 de març de 2016, a les 19 hores, a la seu de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, (C/ Del Vall, 53, 2) es faran entrega dels trofeus als guanyadors de l’activa’t 2015.

 

 

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa 

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web