info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h21-06-2016

Arriba la 37a Cursa popular de la Festa Major de Terrassa, Gran Premi BBVA


El dissabte, 2 de juliol, Terrassa acollirà una nova edició de la seva cursa popular de Festa Major, Gran Premi BBVA, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Cursa puntuable pel Circuit de Curses Activa’t i que forma part dels ja tradicionals actes organitzats per aquestes dates de caure festiu de la ciutat egarenca.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El divendres 1 de juliol la ciutat de Terrassa donarà el tret de sortida de la seva festa Major 2016, on destaca entre els diferents esdeveniments organitzats la ja tradicional cursa popular de Festa Major que enguany compleix la seva 37a edició i, com en edicions anteriors, aspira a repetir la important participació. La cursa d’adults podrà comptar amb un màxim de 1.500 atletes, mentre que la cursa infantil tancarà la seva inscripció quan s’arribi a la xifra de 300 corredors/res.

Les inscripcions es podran dur a terme fins dimecres 29 de juny a les 20 hores a través de la web de l’organització, www.mitjaterrassa.org El preu és de 3€ i es destinarà part en benefici a ONCOLLIGA, mantenint la seva condició de cursa solidaria, una de les característiques principals de l´Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

A les 20 hores s’iniciarà la Cursa Infantil de Festa Major, on els participants recorreran una distància de 1.500 metres, circuit que transcorrerà per la mateixa Rambla d’Egara.

A les 20’30 hores està previst l’inici de la categoria absoluta, amb un traçat de 8.000 metres per

diferents carrers centrals de Terrassa, amb sortida i arribada davant la Plaça Ricard Camí (Rambla d’Egara).

Atletes importants de la nostra ciutat estaran presents en aquesta cita esportiva i al mateix temps festiva. Destaquem figures rellevants del món de l’atletisme terrassenc com són dos atletes que tornen a participar en aquesta cursa, Jaume Leiva i Bartolomé Serrano.

Per agilitzar els tràmits de la cursa els participants podran recollir el seu dorsal i regal el dia previ a la cursa i durant el matí del mateix dia 2 a la botiga Decathlon Terrassa del Parc Vallès. El divendres, 1 de juliol, els horaris de recollida serà de 10 a 20 h.. Dissabte, 2 de juliol, de 10 – 13 h.

LES DADES

3a. Cursa Popular Festa Major de Terrassa

Data: Dissabte 2 de juliol de 2016

Hora: 20 hores (cursa infantil), 20.30 hores (cursa adults)

Lloc: Sortida i arribada Plça. Ricard Camí. Terrassa

Preu: 3€ (cursa solidaria a favor Oncolliga)

Organització: Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport Ajuntament de

Terrassa.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web