info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h08-09-2016

COL·LABORACIÓ ENTRE AEMMT I COTCAT PER UNA PRACTICA ESPORTIVA SEGURA


L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de COTCAT, grup MútuaTerrassa, presenten un nou servei, les revisions mèdiques, pels participants a les curses organitzades per l’entitat terrassenca, amb l’objectiu de garantir una pràctica esportiva segura.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Avui ha tingut lloc, a la Sala de Premsa de l’Ajuntament de Terrassa, la presentació d’un nou servei que ofereix l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració de COTCAT, Unitat de Traumatologia i medicina esportiva del grup MútuaTerrassa, les revisions mèdiques que s’ofereixen, amb unes condicions especials, a tots els atletes inscrits en qualsevol cursa organitzada per l’entitat terrassenca.


El principal objectiu d’aquest nou servei és el de conscienciar a tots els corredors/res la importància de dur a terme una pràctica esportiva, en aquest cas l’atletisme, de forma segura i saludable. D’aquesta forma l’AEMMT es converteix en una entitat pionera al respecte. Un dels trets més importants que la defineixen  és la  lluita per portar a terme una pràctica esportiva segura. La seva cursa reina, la Mitja Marató de Terrassa, està catalogada com una de les curses més segures, de fet, aquesta prova compta amb una assegurança propia d’accidents per tots els seus participants.


Sota el lema ESPORT, SALUT I QUALITAT DE VIDA, propicia un treball conjunt entre MútuaTerrassa i Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i al qual s’afegeix ara COTCAT del mateix grup MútuaTerrassa.


La Roda de Premsa ha comptat amb la presència dels regidors de l’Ajuntament de Terrassa, Dani Nart d’esports i Maruja Rambla de salut, el president de l’associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, David Otero i el director i responsable de COTCAT, Dtor. Santi Sabatés.


En primer lloc, Nart ha felicitat a l’AEMMT i COTCAT per aquesta iniciativa per dur a terme una pràctica esportiva controlada, “aquestes iniciatives son molt importants i que diu molt de les entitats que ho duen a terme”.  Per Nart aquest nou servei ofert per l’Associació Esportiva Mitja Marató forma part del lema d’aquesta entitat, “esport – solidaritat – ciutadania”.


Maruja Rambla, regidora de salut del consistori egarenc també va agrair i felicitar per aquesta inciativa “hem observat com alguns comencen la pràctica esportiva sense control i amb altes exigències personals. Una practica esportiva no controlada pot ocasionar molts riscos, ja sigui en temes musculars com  altres situacions més greus com la mort sobtada”.  Per Rambla “accions dirigides a reduir riscos son bones noticies”.  Des de la regidoria de salut s’està treballant per prevenir i protegir la pràctica esportiva dotant de desfibril·ladors i formant personal.


El president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, David Otero, es va dirigir als presents “és un privilegi poder presentar aquest nou servei, fa 10 anys era un somni”. Per Otero “la revisió mèdica és molt important. Estem sensibilitzats amb coneixements desgraciadament negatius i hem de facilitar que tothom pugui dur a terme la pràctica de l’esport de la forma més segura. Els federats tenen l’obligació de passar una revisió mèdica, però el creixement del running fa que hi hagi molta gent que no estiguin controlats federativament”. Segons Otero, “a Europa ja s’esta exigint el certificat mèdic per poder participar en curses”.


El Dtor. Sabatés va remarcar la importància de fer-se una revisió mèdica “corre de qualsevol forma no pot ser”. Destacant que una revisió prèvia pot evitar molts riscos i desgràcies.


A finals d’aquest mes de setembre, i aprofitant que en el mes d’octubre es disputarà la Cursa de les Dones, es podran començar a sol·licitar aquestes revisions a través de la web de l’entitat www.mitjaterrassa.org


Hi ha varis tipus de revisions :

- Bàsica

- Iniciat

- Habitual

- Avançat

- Infantil


Els preus son variables depenen la modalitat de revisió escollida. L’acord entre ambdues entitats és la d’oferir un preu més reduït, entre el 40% i el 50% del preu habitual de les revisions mèdiques,  als atletes inscrits en qualsevol cursa organitzada per l’AEMMT.


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa  


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web