info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h07-11-2016

La Mitja Marató Terrassa obre les seves inscripcions


Dilluns 7 de novembre s’obren oficialment les inscripcions per la 18a Mitja Marató de Terrassa i 12a Cursa Santi Centelles (5km).

Categoria: General
Penjat per: otger

El 22 de gener de 2017 Terrassa acollirà una nova edició d’un dels esdeveniments esportius més rellevants de la ciutat, la Mitja Marató de Terrassa que arriba a la seva majoria d’edat, la divuitena edició i que se celebrarà conjuntament amb la dotzena edició de la cursa popular Santi Centelles (5 km). L’organització, Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, obrirà les inscripcions de forma oficial el dilluns 7 de novembre de 2016.

Les inscripcions a qualsevol d’aquestes dues curses es podran fer, a partir de dilluns 7 de novembre, de forma “on line”, a través de la web de l’organització www.mitjaterrassa.org , o be presencials a la Botiga Decathlon Terrassa (Parc Vallès).

El preu d’inscripció a la Mitja Marató és de:

  • 20 € fins al dia 31 de desembre de 2016
  • 22 € de l’1 al 18 de gener de 2017

El preu d’inscripció a la cursa Centelles (5km):

  • 12 € fins al dia 31 de desembre de 2016
  • 14 € de l’1 al 18 de gener de 2017

Les inscripcions es tancaran el dimecres 18 de gener de 2017 a les 20 h.

Les classificacions d’ambdues curses es realitzarà a través del sistema Xip. En cas de no disposar de xip groc es pot comprar un en el moment de realitzar la inscripció al preu de 12 €, vàlid per totes les curses cronometrades per ChampionChip, o llogar un xip blanc d’un sol ús al preu de 2 €.

- Mitja Marató Ciutat de Terrassa

La Mitja Marató és la cursa per excel·lència i l’emblema de l’entitat. És la cursa que dóna el nom a l’entitat i la seva raó de ser.

Una de les característiques d’aquesta Mitja, i per la qual se la valora més, és pel seu recorregut 100% urbà que transcorre, al llarg dels seus 21.097 km, per diversos carrers de la ciutat.

L’exigència del mateix, com a conseqüència de la situació orogràfica de Terrassa, el doten d’un atractiu especial pels afeccionats al món de l’atletisme. Aquest circuit s’ha anat suavitzant al llarg de les edicions evitant la pujada des de l’inici de l’Av. Del Vallès, que es va fer durant les cinc primeres edicions i intentant que la cursa arribi al major nombre de barris de la ciutat.

La primera edició de la Mitja Marató de Terrassa es va celebrar durant el mes d’abril de l’any 2000. A partir de la tercera edició, l’any 2002, i fins la data, la prova terrassenca va passar a disputar-se durant el mes de gener coincidint amb el calendari de les curses de fons de Catalunya fixades durant el mes de gener.

- Cursa Popular Santi Centelles (5 km)

L’any 2006, i com a necessitat de dotar a la Mitja Marató de major participació femenina, l’organització va pensar en realitzar una prova de menor distància, que pogués donar cabuda a una quantitat de gent, especialment dones, on els 21,1 km de la Mitja se’ls hi feien massa llarg.

Pensant amb una cursa participativa, disputada paral·lelament amb la Mitja, es va posar el nom de Cursa Popular Santi Centelles en memòria del nostre company desaparegut i que tanta aportació social va donar a la Mitja Marató Ciutat de Terrassa.

Aquest any 2017 la Cursa Popular Santi Centelles celebra la seva dotzena edició.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ A LA 18 MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ A LA CURSA SANTI CENTELLES 12a edició

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ PERSONES JUBILADES I PERSONES EN SITUACIÓ D'ATUR

RELACIÓ INSCRITS - Mitja Marató i Cursa Santi Centelles


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal