info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h17-11-2016

Bon ritme de participació en el concurs de fotografia de la Mitja


Amb motiu de la celebració de la divuitena Mitja Marató de Terrassa, el 22 de gener de 2017,  l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa organitza, dins dels actes previs a la cursa, la V edició del seu concurs de fotografia. La inauguració i entrega de trofeus als guanyadors es durà a terme el 7 de gener de 2017, a les 19 hores, a la sala 1  dels Amics de les Arts de Terrassa, lloc on estaran exposades les obres participants fins al 26 de gener.

Categoria: General
Penjat per: otger

Fotografia de l'entrega de premis als guanyadors de la IV edició.

Fotografia de l'entrega de premis als guanyadors de la IV edició.

El Concurs de fotografia de la Mitja Marató de Terrassa celebra enguany la seva cinquena edició. Va néixer com una iniciativa per promoure la participació ciutadana durant la catorzena edició de la Mitja Terrassa i, fins a la data, any darrere any aquest concurs de fotografia ha anat creixent. A falta de menys de 15 dies per què finalitzi la presentació de fotografies ja s’ha arribat a la trentena d’obres presentades el que fa preveure que es podria igualar o superar la xifra de la darrera edició, 52 fotografies.

Aquest concurs, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, presenta dues categories: “Tema Lliure” i “Mitja Terrassa” (qualsevol acte esportiu o social relacionat amb la Mitja). La inscripció és gratuïta i oberta a qualsevol persona, aficionada o professional. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotos per categoria, i cada autor només tindrà opció a un premi per categoria. El jurat estarà format per persones especialistes en el món de la fotografia i entre altres, membres del Fotoclub Terrassa. El guanyador de cada categoria rebrà un Trofeu i 250 €.

En la quarta edició els guanyadors en les diferents categories van ser: “Tema Lliure”, Jaume Cusidó Morral amb la seva obra titulada “La Patum”, en la categoria “Mitja Terrassa” Xavier Martínez Perona amb “Resistint”.

 

Podeu veure com participar-hi i les bases en aquest enllaç.


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web