info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h19-08-2012

La Mitja Terrassa confirma el seu prestigi amb els Jocs Olimpics de Londres 2012


La Mitja Marató de Terrassa, cursa organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), al llarg de la seva història s'ha consolidat com una de les proves atlètiques més prestigioses, no només a nivell nacional, sinó també a nivell internacional.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Celebrades ja 13 edicions des del seu inici, l'any 2000, La Mitja Marató de Terrassa sempre ha comptat amb la presència, en les diferents curses disputades, d'atletes de gran renom en el mon de l'atletisme. Per molts d'ells, la Mitja Terrassa, és una cita obligada per les seves aspiracions esportives.|

Els recents disputats Jocs Olímpics de Londres 2012, confirma el prestigi de la cursa terrassenca amb la participació d'importants atletes capdavanters que han estat presents a la Mitja Marató de Terrassa, destacant, especialment, l'actual guanyadora olímpica de marató en categoria femenina, Tiki Gelana, medalla d'Or a Londres 2012. Aquesta atleta etíop, es va imposar, en categoria femenina, a Terrassa l'any 2006.

Però no només ha estat present la medallista olímpica a Terrassa, altres corredors olímpics també han format part de la Mitja Marató de Terrassa. L'atleta del FC Barcelona, habitual a Terrassa, Nacho Càceres, que ostenta el rècord de la cursa terrassenca amb un temps d'1h.03'55", aconseguit en l'edició del 2011. Càceres també va ser 2on en el 2008 (1h.04'44"), en el 2010 5è (1h.07'16") i 3er. en el 2012 (1h.07'06").

José Carlos Hernández del Cajacanarias també ha estat membre de la selecció espanyola a Londres 2012. L'atleta canari també es va imposar en dos edicions de la Mitja Marató de Terrassa, en l'any 2009 (1h.04'21") i l'any 2012 (1h.05'21"). Hernández va participar per primer cop a Terrassa l'any 2007 finalitzant en 2on lloc amb un temps de 1h.05'45".

L'olímpic andorrà, Toni Bernardó, l'any 2009 va ser 10è en la Mitja Marató de Terrassa amb un temps de 1h.09'10". Any en la qual també va estar present Mikel Odriozola, atleta olímpic de Londres 2012 que ha participat en els 50 km. marxa.

La victòria i participació d'aquests corredors-res a un dels esdeveniments esportius més importants dins del mon de l'esport com son uns Jocs Olímpics confirma la importància i el prestigi de la cursa organitzada a Terrassa per la preparació d'aquests atletes.

L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol felicitar a tots aquests esportistes per la seva participació en els darrers Jocs Olímpics i espera que continuïn formant part de la Mitja Marató de Terrassa.  


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web