info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h



05-12-2016

La Mitja Terrassa, molt més que una cursa


L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa és molt més que l'entitat que organitza la Mitja Marató Terrassa un cop l'any. Com a entitat col·laborem en diferents iniciatives en favor de la salut, l'esport i la col·laboració amb diverses entitats que treballen pels col·lectius més desfavorits.

Per això la teva PARTICIPACIÓ és tant important!

 

 

 

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa és molt més que l'entitat que organitza la Mitja Marató Terrassa un cop l'any.

La Mitja de Terrassa organitza i realitza, durant tot l’any, diverses actuacions amb l'objectiu de difondre i potenciar valors com el desenvolupament de les persones i la integració dels col·lectius més desfavorits.

Algunes de les accions més destacades que tenen continuïtat més enllà del proper 22 de gener són:

  1. Orientació solidària: L’AEMMT col·labora de manera regular amb diverses entitats que treballen pels més desfavorits, per persones que pateixen problemes greus de salut i també amb col·lectius de disminuïts físics i psíquics, o en programes per a la integració de col·lectius amb problemes diversos i pels més necessitats.
  2. Programa ACTIVA’T: Col·laborem amb Mútua Terrassa en la campanya permanent “Esport, Salut i Qualitat de Vida”, amb l’objectiu de divulgar la importància de la pràctica de l’esport en benefici de la qualitat de vida de la població, dins del marc del programa Activa’t. Una de les activitats principals d'aquest programa és el circuit de curses atlètiques populars de la ciutat de Terrassa on col·laborem activament.3
  3. Treballem per a la ciutat, amb estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa. La Mitja Marató i els actes que l’envolten, suposen un esdeveniment ciutadà de primer ordre, integrant i fent partícips als barris i la població en general.
 
Participar en aquesta cursa és, per tant, una acció solidària amb totes aquestes iniciatives, però a més a més ens volem diferenciar com una cursa de refèrencia amb valor diferencial.

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web