info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h15-12-2016

Oferta diferencial de la Mitja Marató


L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa és una entitat diferent al conjunt de les que es dediquen a organitzar curses d’aquestes característiques que sovint són esdeveniments d’un dia, o als clubs esportius clàssics. La Mitja de Terrassa organitza i realitza, tot l’any, diverses actuacions difonent els valors principals per al desenvolupament de les persones i la integració dels col·lectius més desfavorits.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Els punts diferencials són:

Preu inscripcions: mantenim un preu d’inscripcions competitiu en relació a l’oferta de cada cursa en comparació amb les similars

Preu especial per a les persones en situació d’atur i pensionistes: reducció el 50%

  

Regals: La Mitja de Terrassa sempre ha destacat per oferir regals adequats i de qualitat

 

Assegurança corredors: l’AEMMT sempre ha disposat d’una assegurança amb cobertures d’accident per a tots els corredors inscrits

 

Avituallaments: sempre superant la mitjana d’altres curses en quantitat i distribució

 

Pàrquing: possibilitat d’ús de pàrquing gratuït amb autobusos llançadora des del mateix a la zona de sortida / arribada, facilitant i millorant l’accessibilitat a aquesta zona, descongestionant de manera molt significativa els carrers de la ciutat, en especial la zona propera al punt de concentració dels corredors

 

Acord amb Rodalies Renfe: facilitant l’obtenció de bitllet gratuït als inscrits que es desplacin amb aquest mitjà de transport públic per arribar a Terrassa

 

Botifarrada: dins del conjunt de l’oferta, és destacable la botifarrada com un dels punts més apreciat pels corredors

 

Atenció sanitària: amb un ampli desplegament d’equips de professionals sanitaris, hospital de campanya, ambulàncies, motos i 7 desfibril·ladors

 

Revisions mèdiques: servei de la màxima qualitat que s’incorpora aquest any donant la possibilitat d’accedir a diversos nivells de revisió mèdica esportiva amb uns preus altament competitius

 

Orientació solidària: l’AEMMT col·labora de manera regular amb diverses entitats que treballen pels més desfavorits, per a les persones que pateixen problemes importants de salut, amb els disminuïts físics i psíquics, per a la integració de col·lectius amb problemes diversos i pels més necessitats.

 

Programa ACTIVA’T: col·laborant amb Mútua Terrassa i duent a terme la campanya permanent “Esport, Salut i Qualitat de Vida”, amb l’objectiu de divulgar la importància de la pràctica de l’esport en benefici de la qualitat de vida de la població, creant-se en el seu marc el programa Activa’t. Una de les seves activitats és el circuit de curses atlètiques populars de la ciutat de Terrassa.

 

 

Activitat cultural: organització del premi anual de fotografia i col·laboració de manera permanent amb diverses entitats culturals de la ciutat que participen en els actes que organitza l’entitat.

 

Organització: l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa es transforma en un compromís genèric de grup, d’un l’equip de persones que treballa amb eficiència, il·lusió i entusiasme, que impulsa de manera constant propostes i iniciatives que propicien innovar en cada activitat, d’un equip competent que pretén l’èxit continuat i creixent, amb una projecció que supera el vessant purament esportiu.


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web