info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h
Entrega Premis Activa't 2016

15-12-2016

El dimecres 14 de desembre es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis Activa’t 2016 a l'edifici docent de MútuaTerrassa.

El dimecres 14 de desembre es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis Activa’t 2016 a l'edifici docent de MútuaTerrassa.

El programa Activa't 2016 té com a objectiu el foment de l’esport i la millora de la salut i la qualitat de vida emmarcat en la campanya “Esport, Salut i Qualitat de Vida” que promouen conjuntament l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i MútuaTerrassa des de l’any 2007.

 

David Otero, president de l’AEMMT, Antoni Abad, vicepresident primer de MútuaTerrassa i Dani Nart, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa van ser els encarregats de guardonar els corredors premiats en les diferents categories. 


Noticies Esportives

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

El passat dissabte 7 de gener a la Sala dels Amics de les Arts es van donar a conèixer els guanyadors del Concurs de Fotografia de la Mitja Terrassa i s’inaugurarà l’exposició amb les fotos presentades que es podrà visitar fins el 26 de gener.

Amb motiu de la celebració de la divuitena Mitja Marató de Terrassa, el 22 de gener de 2017,  l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va realitzar el passat dia 6 la tradicional visita a la residència Triginta.

El proper dissabte dia 7 de gener celebrarem l'entrega de trofeus als guanyadors del concurs de fotografia de la Mitja, a les 19 hores, en els Amics de les Arts de Terrassa, lloc on estaran exposades les obres participants fins el 26 de gener.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web