info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h
L’Associació Esportiva Mitja Marató porta obsequis de reis als residents de Triginta

08-01-2017

Amb motiu de la celebració de la divuitena Mitja Marató de Terrassa, el 22 de gener de 2017,  l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va realitzar el passat dia 6 la tradicional visita a la residència Triginta.

Amb motiu d’aquestes dates festives nadalenques, especialment la jornada de reis, membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), han visitat de nou, la residència Triginta amb motiu de repartir entre els residents d’aquesta, obsequis relacionats amb l’AEMMT.

En un acte molt emotiu, la Mitja ha fet entrega de suadores de l’entitat pels seus residents i aquests  han fet entrega de l’Estel de Nadal, realitzada per ells, als representants de l’Associació.

La residència Triginta, del grup MútuaTerrassa, disposa de 30 places d’habitatge residencial per a l’atenció de persones amb una malaltia mental severa i alhora, una situació personal que condiciona la necessitat de suport assistencial.

L’objectiu principal, no consisteix només en oferir cobertura de necessitats bàsiques com l’allotjament, manutenció i cura, sinó també una atenció psicosocial orientada vers la millora de l’autonomia personal i social, la millora de la qualitat de vida,  l’increment de l’autoestima i de l’estat d’ànim, la motivació dels usuaris a participar en la dinàmica del centre i, sobretot, donar suport per a la integració comunitària d’aquestes persones.

La Llar Residència Triginta, situada al centre de la ciutat, forma part de l’àrea sociosanitària de Terrassa.

Aquesta visita a la Residència Triginta per part de membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, forma ja part del calendari anual d’aquesta associació terrassenca, que vol compartir també la il·lusió de les festes nadalenques amb els residents de Triginta.  Per part de l’AEMMT han estat presents, el Sr. David Otero, president de la Mitja Terrassa i el Sr. Pep Mota.  Del grup MútuaTerrassa , el Sr. Francesc Puig, gerent de l’Ambit sociosanitari de MútuaTerrassa  i la Sra. Maica Ruiz, directora de Triginta.

 


Noticies Esportives

Us volem informar de les recomanacions per a tots els participants a la 18a edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa i a la 12a cursa Santi Centelles i que val la pena tenir en compte.

Ja tenim el programa de la 18a MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA 12a CURSA SANTI CENTELLES

Diumenge, 22 de gener de 2017
Plaça de l’Apotecari - Parc de Vallparadís

La Policia Municipal de Terrassa ens fa arribar aquests consells

Consells de seguretat per evitar robatoris en els vehicles

Per tots els participans de fora de la ciutat de Terrassa i que ho desitgin, gaudiràn dels transport gratuït en tren, d’anada i tornada el dia 22 de gener.

El proper divendres 20 de gener de 17.00 a 22.00 hores i dissabte de 10.00 a 20.00 tindrà lloc la Fira del Corredor al Decathlon del Parc Vallès de Terrassa.

 Aprofitant la 18a edició de la Mitja Marató de Terrassa, volem convidar a tots els corredors, participants i visitants a conèixer millor la nostra ciutat.

 Per això us adjuntem un seguit d'informacions que segur seran del vostre interés sobre on dormir, menjar i què visitar.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web