info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h
Èxit de participació en els primers tallers solidaris

08-01-2017

La Mitja Marató de Terrassa no només es caracteritza per tractar-se d'un esdeveniment esportiu, sinó també per dur a terme tot una sèrie d'activitats culturals, socials i solidàries prèvies a la cursa que fan referència als trets principals de l'entitat organitzadora, l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa: "esport-ciutat-solidaritat".

Dins dels actes previs a la divuitena  Mitja Marató de Terrassa, destaca en aquesta edició els tallers solidaris, organitzats pel Rotary Club i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, dirigits a nens i nenes de diferents barris de la ciutat que participen en un "flashmob" de l'himne de la Mitja Marató.

Ja s'han realitzant diversos tallers en diferents llocs de la ciutat amb la participació  de més d'un centenar de nens i nenes. Una nova iniciativa que ha estat acollida de forma important, ja que fins dies previs a la cursa se celebraran més tallers preveient una molt bona participació. Aquests tallers estan produïts per Barcelona Clàssic Concert, creadors de l'himne de la Mitja Marató de Terrassa.  


Noticies Esportives

Us volem informar de les recomanacions per a tots els participants a la 18a edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa i a la 12a cursa Santi Centelles i que val la pena tenir en compte.

Ja tenim el programa de la 18a MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA 12a CURSA SANTI CENTELLES

Diumenge, 22 de gener de 2017
Plaça de l’Apotecari - Parc de Vallparadís

La Policia Municipal de Terrassa ens fa arribar aquests consells

Consells de seguretat per evitar robatoris en els vehicles

Per tots els participans de fora de la ciutat de Terrassa i que ho desitgin, gaudiràn dels transport gratuït en tren, d’anada i tornada el dia 22 de gener.

El proper divendres 20 de gener de 17.00 a 22.00 hores i dissabte de 10.00 a 20.00 tindrà lloc la Fira del Corredor al Decathlon del Parc Vallès de Terrassa.

 Aprofitant la 18a edició de la Mitja Marató de Terrassa, volem convidar a tots els corredors, participants i visitants a conèixer millor la nostra ciutat.

 Per això us adjuntem un seguit d'informacions que segur seran del vostre interés sobre on dormir, menjar i què visitar.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web