info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h31-08-2012

La cursa de la Festa Major de Matadepera continua creixent


Més de 800 corredors inscrits en la cursa popular de Festa Major de Matadepera que es celebrarà demà dissabte, puntuable pel Circuit de curses Activa't. Aquesta xifra pot variar el mateix dia de la cursa, ja que a pesar que s'han tancat les inscripcions a través d'Internet, encara es poden inscriure's durant la jornada d'avui i demà dissabte, de forma presencial, a les instal.lacions Municipals de les Piscines de Matadepera.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Dissabte, 1 de setembre de 2012, Matadepera acollirà una nova edició de la seva cursa popular, la de Festa Major 2012. Aquesta prova esportiva ha experimentat un creixement important respecte a edicions anteriors i, en aquesta ocasió, podria comptar amb el miler d'atletes participants. Organitzada conjuntament per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Matadepera i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, forma part del Circuit de Curses Activa't.

La cursa s'iniciarà a les 18 hores de dissabte 1 de setembre, amb la participació de la categoria infantil que farà un recorregut d'1'5 km pels carrers del voltant de les Piscines Municipals de Matadepera. La cursa d'adults s'iniciarà a les 18'30 hores amb un traçat de  10 km (dues voltes al circuit establert):

 Sortida :
                      Avda.Del Vallés, cantonada Dr.Flemming
                      Sant Ignasi - Mateu Turu- Joan Miró Puig i Cadafalch
                      Sant Ignasi- Av.les Arenes St. Llorenç-Josep porcar
                      Crta. de Terrassa Sant Joan- Sant Llorenç
                      Jaume Español Ramon Llull- Font de la Tartrana 
                      Sant Francesc- Gaietà Vallés Pujals- Joan Camps 
 Arribada :

                      Av del Vallés, cantonada Dr.Flemming 

El preu d'inscripció és de 2 euros. Durant el dia d'avui, 31 d'agost, i demà dissabte, 1 de setembre, només es poden fer inscripcions de forma presencial a les Piscines Municipals de Matadepera. Tothom que s’apunti divendres o dissabte podrà córrer però no constarà en les classificacions oficials ni podrà rebre cap premi.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web