info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h
La Cursa de Festa Major solidària amb Haití

22-06-2017

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Amb motiu de la Festa Major de Terrassa i dins del seu programa s'inclou la ja tradicional cursa atlètica de festa Major, puntuable pel Circuit de Curses Activa't i la lliga Internet de Championchip, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa que se celebrarà dissabte 1 de juliol de 2017.

Un dels principals trets que defineixen l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa és el seu caure solidari. La majoria de curses organitzades per aquesta entitat tenen un fi benèfic. En aquesta nova edició, la 38, de la cursa de Festa Major de Terrassa, una part de l'import de les inscripcions anirà destinat al projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ que a través de l'ONG Crits dels Nens, amb seu a Terrassa, desenvolupen en el país caribeny.

Un projecte que beneficiarà als nens/es haitians a través de la pràctica de l'esport i integrant aquest amb la prevenció en salut, mitjançant la formació d'entrenadors de futbol i bàsquet, capacitats per actuar com agents de salut, contribuint així a la reducció de malalties infeccioses prevalents al país com són la sida o la colera i augmentant els coneixements dels hàbits higiènics i dietètics. El 36% d'aquesta població té menys de 14 anys i la meitat de la població es troba en situació d'extrema pobresa.
La pràctica regular d'esport des de la primera infància i durant tota l'adolescència és essencial pel seu desenvolupament físic, mental, psicològic i social. Es pretén organitzar una activitat esportiva reglada, a través de la fundació "Nuestros pequeños hermanos" que actua en diversos orfenats i escoles a Haití, creant una escola de futbol/basquet, que permeti arribar al màxim nombre de nens i nenes de totes les edats ateses als centres i escoles, amb l'objectiu afegit d'educar als infants en prevenció de salut (higiene, HIV, colera....) a través de monitors formats en esport i salut.

L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa fa anys que col•labora en aquest projecte amb la donació de material esportiu través de les seves responsables, Loli Fernández i Maria Listosella.

Les inscripcions a la cursa es poden fer fins el dimecres 28 de juny de 2017 a través de la web www.mitjaterrassa.org

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web