info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h02-09-2012

Iñaki Baldellou s'imposa a la Cursa de Matadepera


Iñaki Baldellou, en categoria masculina, i Encarna Garcia, en fèmines, guanyadors de la Cursa de Festa Major de Matadepera, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Èxit de participació en la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera, organitzada conjuntament per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, que es va celebrar ahir dissabte, 1 de setembre,  a la localitat vallesana, superant la participació de l’edició anterior. A prop dels 900 corredors van prendre sortida, entre la cursa d’adults, de 10km., i la cursa infantil, d’1’5km.

A les 18 hores es va iniciar la cursa infantil d’1’5km., amb la participació de 144 corredors/res. El primer en creuar línea de meta va ser el dorsal 2011, Alex Salas Molina, de Barcelona, seguit per Arnau López i Javier Ortiz. La primera corredora femenina, quarta en la general, va ser Irina Belmonte, seguida per Jordina Morillo i Paula López. 

Mitja hora més tard, a les 18’30 hores, es va iniciar la cursa d’adults, amb un traçat total de 10km. La victòria de la cursa va ser per l’atleta Iñaki Baldellou, que es va imposar amb un temps de 32:28, seguit per Radouane Nou amb 32:58 i Marc Garcia del Corredors.cat, amb un temps de 33:21. 

En categoria femenina, Encarna Garcia, del Club Atletic Vic, es va imposar amb un temps de 39:43, seguida per Alba Gallardo de l’Avinent C.A. Manresa, amb 40:22, la tercera posició va ser per l’atleta egarenca del California Sports, Carme Ballesteros, que va fer un crono de 41:59. 

La victòria per equips, en categoria masculina, va ser per Corredors.cat, seguit del Viladecavalls i el C.A.Running. En categoria femenina, victòria per equips pel C.N.Terrassa, seguit del Correbdn. 

CLASSIFICACIONS 

Cursa Adults masculí
1.- Iñaki Baldellou Verdejo    32:28
2.- Radouane Nour               32:58
3.- Marc Garcia Gimenez       33:21   (Corredors.cat)
4.- Marc Otero                      34:11   (J.A. Sabadell)
5.- Vicenç Sellares                34:37    (California Sports) 

Cursa Adults femenina
1.- Encarna Garcia                39:43    (Club Atletic Vic)
2.- Alba Gallardo                   40:22    (Avinent C.A. Manresa)
3.- Carme Ballesteros            41:59    (California Sports)
4.- Pilar Gutés                       44:11
5.- Meritxell Portillo               44:30    (Maimakansu) 

Cursa Infantil masculí
1.- Alex Salas
2.- Arnau López
3.- Javier Ortiz

 Cursa Infantil femenina
1.- Irina Belmonte
2.- Jordina Morillo
3.- Paula López 

Classificació Equips Masculins
1.- CORREDORS.CAT
2.- VILADECAVALLS
3.- C.A. RUNNING 

Classificació Equips Femenins
1.- C.N. TERRASSA
2.- CORREBDN

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA TERRASSA


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web