info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h05-07-2017

Leiva i Viñas repeteixen victòria en la Cursa de Festa Major


Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Terrassa ha acollit una nova edició de la seva cursa popular de Festa Major, la 38a, Gran Premi BBVA, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa, puntuable pel Circuit de Curses Activa't i la Lliga Internet Championchip. De la mateixa forma que en edicions anteriors, la cursa ha mantingut la seva important participació acostant-se als 1.500 participants entre els inscrits i els corredors/res que van participar sense dorsal.

La tarda atlètica es va iniciar a les 20 hores amb la cursa infantil. Uns 300 corredors/res, 247 inscrits més els participants sense dorsal, van recórrer la distància de 1.000 metres per l'habitual traçat de la Rambla d'Egara. Victòria de Conrad Conesa, per segon any consecutiu, en categoria infantil masculina marcant un crono final de 2:47, superior al temps realitzat l'edició anterior que va marcar un crono de 2:39. En aquesta edició la classificació final ha estat més competida per part dels primers classificats. El segon classificat va travessar línia de meta a només 5 segons del primer, Edu Carmona, amb un temps de 2:52, mateix temps que va realitzar el tercer classificat d'aquesta categoria Lluc Serrat (2:52). La victòria en categoria infantil femenina va ser més clara. La guanyadora, Lucia Prado, va creuar línia de meta amb un temps de 2:48, seguida de Claudia Alarcon, 2:56, i Aroa Jiménez, 3:04.

Cap a les 20.15 hores, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va donar el tret de sortida a la categoria absoluta amb una participació oficial d'uns 1.000 atletes inscrits més els que van participar sense dorsal. Els guanyadors de l'edició anterior, Leiva i Viñas van repetir victòria en aquesta 38a edició de la Cursa de Festa Major.

Els participants van recórrer una distància de 8.000 metres per un traçat que va tenir la seva sortida i arribada a la Plaça Ricard Camí (Rambla d'Egara). Des del seu inici, la cursa va estar dominada per Jaume Leiva en categoria masculina i Enka Viñas en femenina, emulant l'edició anterior.

Leiva va creuar línia de meta en solitari a quasi un minut del seu més immediat perseguidor. Amb un temps de 25:35, tres segons menys que l'any passat, el terrassenc va tornar a imposar-se en la 38a Cursa de festa Major de Terrassa, Gran Premi BBVA, seguit de Lahcen Harbil amb un temps de 26:37 i Marc Garcia, 26:57.

En categoria femenina, a diferència de l'edició anterior, la cursa va ser més disputada, sobretot als inicis d'aquesta. Enka Viñas va tornar a proclamar-se guanyadora amb un temps de 31:29, 9 segons més que l'any passat, seguida de Maria Ruiz amb un crono final de 31:51. Va completar el pòdium femení Montserrat Estany, 32:27.

CLASSIFICACIONS 38ª CURSA POPULAR FESTA MAJOR DE TERRASSA, GRAN PREMI BBVA:

Categoria Absoluta masculina – 8.000 metres
1.- Jaume Leiva 25:35 RUN WITH LEIVA
2.- Lahcen Harbil 26:37 CLUB ESPORTIU RUN WITH LEIVA
3.- Marc Garcia Gimenez 26:57 CORREDORS.CAT
4.- Joan Palomeras 27:02 CN CALDES
5.- Marc Otero 27:06 JAS

Categoria Absoluta femenina – 8.000 metres
1.- Enka Viñas 31:29 C.A. GRANOLLERS
2.- Maria Ruíz 31:51 TERRASSASPORTS-CICLOS TRUJILLO
3.- Montserrat Estany 32:27 CLUB NATACIO TERRASSA
4.- Mercè Puigdueta 33:39 CN CALDES
5.- Lola Espinosa 33:58 LOSMARTESCONDIOS

Categoria Infantil masculina – 1.000 metres
1.- Conrad Conesa 2:47
2.- Edu Carmona 2:52
3.- Lluc Serrat 2:52 UAT
4.- Blai Salom 3:01
5.- Víctor Vilar 3:02 UAT

Categoria Infantil femenina – 1.000 metres
1.- Lucia Prado 2:48 UAT
2.- Claudia Alarcon 2:56
3.- Aroa Jiménez 3:04 UAT
4.- Mireia Martínez 3:06 CLUB CROSS MATADEPERA
5.- Isabel Vilar 3:13 UAT

Classificació locals categoria masculina
1.- Jaume Leiva
2.- Lahcen Harbil
3.- Marc Garcia

Classificació locals categoria femenina
1.- Maria Ruiz
2.- Montserrat Estany
3.- Lola Espinosa

En aquesta edició, la Cursa de Festa Major de Terrassa ha estat en benefici del projecte: Esports, Saluts i Desenvolupament a Haití.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web