info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h30-10-2017

Rècord de participació en la IV Cursa de les Dones – Diari de Terrassa


 

Èxit de participació en la quarta edició de la Cursa de les Dones – Diari de Terrassa, última prova puntuable, en categoria femenina, del Circuit de Curses Activa’t 2017, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb la col·laboració del Diari de Terrassa i el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

La cursa ha superat les xifres de la darrera edició amb 2.000 inscrits oficialment davant els 1.300 de la darrera edició.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

La Cursa de les Dones de Terrassa ha celebrat la seva quarta edició amb un increment important de participació, aproximadament un 54 per cent. Tot i que la xifra oficial ha estat de 2.000 inscrits, a aquesta xifra se li suma els participants que s’han afegit a la sortida de la mateixa, arribant-se aproximadament als 2.200 amb un 90% de participació femenina.

Els corredors/es van recórrer un total de 5 km. pels carrers del centre de la ciutat. La cursa va estar dominada des del seu inici per Maria Ruiz, guanyadora de l'edició anterior, la qual va creuar línia de meta en solitari a 34 segons de la seva més immediata perseguidora, Inna Lebedieva. Ruiz va creuar meta amb la satisfacció d'haver reduït, en quasi en un minut, el temps de l'edició anterior que va estar de 19:46 en front els 18:47 que va marcar en aquest quarta edició. 

Classificacions IV Cursa de les Dones - Diari de Terrassa

1.- Maria Ruiz 18:47 TERRASSASPORTS-CICLOS TRUJILLO
2.- Inna Lebedieva 19:21 CLUB LA SANSI
3.- Elisabet Colomer 20:09 TERRASSASPORTS-CICLOS TRUJILLO
4.- Lola Espinosa 20:19
5.- Xenia Valles 20:56

La trobada va ser tota una jornada festiva tant pels participants com el nombrós públic que va seguir la cursa al llarg del seu recorregut. Després de la cursa i l’entrega de trofeus es va dur a terme una activitat participativa, una sessió de zumba, amb nombrosa participació.

La celebració d’aquesta Cursa de les Dones – Diari de Terrassa, ha estat l’última prova puntuable, en categoria femenina, del Circuit de Curses Activa’t 2017. Després d’aquesta cursa, amb totes les proves d’aquest Circuit de Curses Activa’t 2017 ja disputades, Maria Ruiz en categoria femenina i Marc Otero en categoria masculina, s’erigeixen com a guanyadors en aquesta edició.


Noticies Esportives

El pròxim 21 de gener de 2018 Terrassa tornarà a acollir la 19a cursa de la Mitja Marató de Terrassa.

Com cada any, el mateix dia també tindrà lloc de forma paralel·la la 13a Cursa Popular Santi Centelles.

 

Èxit de participació en la quarta edició de la Cursa de les Dones – Diari de Terrassa, última prova puntuable, en categoria femenina, del Circuit de Curses Activa’t 2017, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb la col·laboració del Diari de Terrassa i el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

La cursa ha superat les xifres de la darrera edició amb 2.000 inscrits oficialment davant els 1.300 de la darrera edició.

 La prestigiosa nedadora internacional terrassenca, Sarai Gascón, imatge de la 4a Cursa de les Dones - Diari de Terrassa que se celebrarà a Terrassa el 22 d'octubre de 2017

Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) compte per a aquesta edició amb la important col·laboració del Diari de Terrassa i l'habitual suport de l'Ajuntament de Terrassa.

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web