info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h
La 19a Mitja Marató ciutat de Terrassa es presenta oficialment

27-11-2017

 

Amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Sr. Alfredo Vega i el màxim responsable de l'AEMMT, Sr. David Otero, el passat divendres 24 de novembres es va dur a terme la presentació d'una nova edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa, la dinovena, i la 13a Cursa Popular Santi Centelles. 

El 21 de gener de 2018 se celebrarà una nova edició de La Mitja de Terrassa conjuntament amb la 13a Cursa Popular Santi Centelles de 5km.

Amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Sr. Alfredo Vega i el màxim responsable de l'AEMMT, Sr. David Otero, el passat divendres 24 de novembre es va dur a terme la presentació d'una nova edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa, la dinovena, i la 13a Cursa Popular Santi Centelles, de 5km. L'acte va ser realitzat a l'Ajuntament de Terrassa.

Lalcalde, Sr. Alfredo Vega, va iniciar la presentació destacant la importància que té la Mitja Marató per a la ciutat en tots els sentits, "el 21 de gener es celebrarà la 19a Mitja Marató de Terrassa, un fet referent de la nostra ciutat. Cita de referència no només per atletes, sinó també es tracta d'un esdeveniment social per a la nostra ciutat". Vega també es va referir a la importància que té l'esport per a la ciutat, "Terrassa és considerada com la ciutat més olímpica del món i la Mitja de Terrassa ja forma part de l'ADN de la ciutat com una cursa important".

El president de l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, Sr. David Otero, va agrair les paraules de l'alcalde desitjant-li un feliç regnat. Per Otero, la Mitja és "un acte de ciutat, tothom ha de posar una miqueta i ser copartícips amb la programació".

A diferència de presentacions anteriors de la Mitja, en aquesta ocasió, Otero va presentar en primer lloc el tradicional cartell que identifica cada edició de la Mitja, obra del fotògraf Jordi Canyameres, per tal de destacar els trets fonamentals de la Mitja, esport, solidaritat i ciutat. "Aquest any toca ciutat i com podem veure en el cartell d'aquesta 19a edició, comencem reflectint Terrassa, per donar honor a la ciutat".

En el cartell apareix Montserrat i la Mola al fons, les muntanyes que bordegen Terrassa, i en primer pla corredors que ocupen tota la carretera "anem a córrer cap a Terrassa on hi ha la Mitja".

En el sentit estrictament esportiu, i sobre la participació, Otero va afegir "Terrassa té una cabuda tècnica de fins a 5.000 persones, com més millor". L'equip de l'AEMMT està treballant en la participació d'atletes de renom com ja és habitual en la cursa terrassenca. Entre aquests es tornarà a comptar amb la presència de Carles Castillejo, número 1 en l'àmbit estata. També hi ha interès perquè el terrassenc Jaume Leiva participi en la pròxima edició, així com alguns corredors marroquins. En categoria femenina s'està parlant amb les millors atletes nacionals. 

 


Noticies Esportives

El proper dia 13 de desembre per la tarda, l’edifici docent de Mútua Terrassa acollirà l’acte de lliurament dels Premis Activa’t 2017. Es tracta del programa de foment de l’esport i millora de la salut i la qualitat de vida emmarcat en la campanya Esport, Salut i Qualitat de Vida que promouen conjuntament l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i Mútua Terrassa des de l’any 2007.

Classif. Activa't

 

Amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Sr. Alfredo Vega i el màxim responsable de l'AEMMT, Sr. David Otero, el passat divendres 24 de novembres es va dur a terme la presentació d'una nova edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa, la dinovena, i la 13a Cursa Popular Santi Centelles. 

El pròxim 21 de gener de 2018 Terrassa tornarà a acollir la 19a cursa de la Mitja Marató de Terrassa.

Com cada any, el mateix dia també tindrà lloc de forma paralel·la la 13a Cursa Popular Santi Centelles.

 

Èxit de participació en la quarta edició de la Cursa de les Dones – Diari de Terrassa, última prova puntuable, en categoria femenina, del Circuit de Curses Activa’t 2017, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb la col·laboració del Diari de Terrassa i el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

La cursa ha superat les xifres de la darrera edició amb 2.000 inscrits oficialment davant els 1.300 de la darrera edició.

 La prestigiosa nedadora internacional terrassenca, Sarai Gascón, imatge de la 4a Cursa de les Dones - Diari de Terrassa que se celebrarà a Terrassa el 22 d'octubre de 2017

Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) compte per a aquesta edició amb la important col·laboració del Diari de Terrassa i l'habitual suport de l'Ajuntament de Terrassa.

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web