info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h01-05-2012

Uns 1.500 corredors i corredores van córrer per l'esclerosi múltiple


El Circuit de Catalunya ha tornat a acollir una nova edició d'una de les curses atlètiques més solidaries: “Mulla't i Corre per l'esclerosi múltiple”.
Categoria: General
Penjat per: otger

La cursa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l'Ajuntament de Montmeló, amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d'atletisme i el diari Sport, ha estat tot un èxit de participació, amb un total de 1.500 atletes inscrits en les diferents curses disputades.

La cursa té com a objectiu recaptar fons per destinar-los a l'estudi d'aquesta malaltia, l'esclerosi múltiple.

La jornada es va iniciar amb la disputa de la cursa principal, la dels 10 km, 19è Campionat absolut de Catalunya i veterans.. La victòria de la cursa, en categoria masculina, va ser pel corredor del FC Barcelona, Pol Guillen amb un temps de 30:46, seguit per Adrià Garcia amb 31:11 completant el podi el corredor de la Laietana, Marc Roig amb un temps de 31:50. Els atletes guanyadors van dominar des de l’inici de la proba.

En categoria femenina, la victòria va ser per Raquel Parrado, del Sant Boi, que va recorre els 10.000 metres amb un temps de 37:03, seguida de Meritxell Bonet, del Baeamado.com, amb temps final de 37:18 i Encarna Garcia, del C.A. Vic, amb 39:10.

Posteriorment es va disputar la cursa dels 5.000 metres. En categoria masculina, l'atleta de l C.A. La Sanse, José Luis Blanco es va imposar des de l'inici creuant la línea de meta destacat amb un temps de 17:12, seguit per Marc Cano, 18:14 i la tercera posició va ser per Miguel Angel Peña amb 20:12.

Josefina Toscano, del C.T.S. Abadesses, amb un temps de 22:34 va ser la primera atleta femenina en creuar la línea de meta dels 5.000 metres. En segona posició Yveth Camus Mariño, del Mont Aqua, amb 23:17 i Montserrat Roca Gutierrez, amb un temps de 24:08 va completar el podi femení.

El punt final a la matinal atlètica viscuda al Circuit de Catalunya el va posar la cursa de la milla per adults i nens. Sergi Luque, Carles Homs i David Homs es van imposar en la categoria adulta masculina. En fèmines, Marta Moragues en primera posició, Maria Batllo segona i Montse Puig tercera van dominar la proba. L'última cursa disputada va ser la milla infantil.

En categoria femenina las guanyadores van ser Anna Saperas, Paula Hernández i Paula Carpio. En categoria infantil masculí, Antonio López va arribar en primera posició seguit d'Alex Salas i Roger Garreta.

El Mulla't i Corre per l'esclerosi múltiple, és un acte esportiu que dóna suport a la lluita contra l'esclerosi múltiple.

Es va iniciar l'any 2001 amb el concepte d'una competició popular d'atletisme que utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple cedint l'import de les inscripcions que realitzen les persones participants. Any rere any, ha anat augmentant el nombre d'esportistes participants.

L'edició del 2012 ha tornat a ser tot un èxit. Unes 7.000 persones han pogut gaudir d'una jornada familiar en el magnífic Circuit de Catalunya que converteix la seva pista de velocitat en una pista d'atletisme. El bon temps també va acompanyar, a pesar de la pluja prèvia, la jornada solidaria permetent també que el públic assistent pogués gaudir de les diferents activitats complementaries a la cursa, com el rocòdrom, el globus aerostàtic, zona d’inflables, karting i zona de minibàsquet, entre d'altres.


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web