info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h05-09-2012

Sorteig Parca Hivern Mitja Marató Terrassa


Volem començar el mes de setembre amb un sorteig per tots els esportistes que siguin seguidors de la Mitja Marató de Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Per participar nomes heu de donar-li a  “Me Gusta” a la pàgina de Facebook de la Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i convidar als vostres amics, quan mes siguem mes sortejos tindrem.

Bases: 

Ser fan de la nostre pàgina a facebook
Convidar als vostres amics i compartir el link del sorteig
Escriure al mur la seva activitat esportiva preferida. 

El sorteig es farà des del Web  Mitja Marató Terrassa http://www.mitjaterrassa.org/ 

El sorteig serà vigent  des del 4 de setembre fins el 15 de setembre de 2012 

El regal es podrà recollir a la seu oficial de la AEMT a Terrassa.

Es sortejarà amb una de les eines de Random o similar.

Es comunicarà el guanyador el dia 15 apartir de les 12h. 

El guanyador tindrà 10 dies per reclamar el premi, si no el reclamés es tornarà a sortejar. 

Moltes gràcies i sort!!!


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web