info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h
Els reis de la Mitja visiten Triginta i la Casa Marqués

08-01-2018

L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa porta obsequis de reis als residents de Triginta i Casa Marqués amb motiu de la celebració de la dinovena Mitja Marató de Terrassa, aprofitant tot una sèrie d'actes previs a la cursa com és la tradicional i entranyable visita a la residència Triginta durant la jornada de reis.

Aprofitant la jornada de reis i els ja tradicionals actes previs a la Mitja Marató de Terrassa, membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) van visitar la residència Triginta i la Casa Marqués, un any més, per convertir-se en els Reis Mags de la Mitja.

Un cop més, la Mitja Terrassa va portar obsequis, relacionats amb l’entitat egarenca, als residents d’aquesta residència per celebrar la jornada dels Reis Mags. Des de fa anys, i amb motiu de la col·laboració iniciada entre l’AEMMT i MútuaTerrassa, aquesta visita a Triginta ha estat un dels actes habituals previs a la celebració de la Mitja Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles (5km).

L’AEMMT, des del seu punt de vista més solidari, vol acompanyar, en aquestes dates tan especials, a les persones que per diferents motius es troben fora de la seva llar per celebrar aquesta jornada.

La Llar Residència Triginta, situada al centre de la ciutat, forma part de l’àrea sociosanitària de Terrassa. Pel que fa a laa casa Marqués, també és una residència de Salut Mental que pertany al grup MútuaTerrassa, situada al cor de la ciutat, a tocar del Parc Vallparadis, a prop del comerç i la cultural de la ciutat així com de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. 
Noticies Esportives

Daniel Ratera i Lucia Prado guanyadors de la tretzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km.
La temperatura va ser ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

L'olímpic Carles Castillejo s'imposa, per tercer any consecutiu, en la Mitja Marató de Terrassa. En categoria femenina victòria pe Laia Andreu

La temperatura era ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

A les 10 hores es va donar el tret de sortida de la dinovena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Dos minuts abans de la sortida oficial van iniciar la cursa un grup de corredors amb discapacitats psíquiques de diferents entitats entre elles Triginta, Prodis i Fupar.19ena Mitja Terrassa

La gala va comptar amb la participació del cantant Salva Racero i de la cantant i actriu Mone que va interpretar durant la vetllada algunes peces musicals. Els parlaments van estar a càrrec del president de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, Sr. David Otero, i l’alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega.

L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa porta obsequis de reis als residents de Triginta i Casa Marqués amb motiu de la celebració de la dinovena Mitja Marató de Terrassa, aprofitant tot una sèrie d'actes previs a la cursa com és la tradicional i entranyable visita a la residència Triginta durant la jornada de reis.

El passat dimecres 13 de desembre de 2017 va tenir lloc a la Sala d’Actes de la MútuaTerrassa el lliurament de premis del Circuit de Curses Atlètiques Activa’t, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i MútuaTerrassa.

El proper dia 13 de desembre per la tarda, l’edifici docent de Mútua Terrassa acollirà l’acte de lliurament dels Premis Activa’t 2017. Es tracta del programa de foment de l’esport i millora de la salut i la qualitat de vida emmarcat en la campanya Esport, Salut i Qualitat de Vida que promouen conjuntament l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i Mútua Terrassa des de l’any 2007.

Classif. Activa't

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web