info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h
Gran èxit de la 19ena Mitja Terrassa

23-01-2018

L'olímpic Carles Castillejo s'imposa, per tercer any consecutiu, en la Mitja Marató de Terrassa. En categoria femenina victòria pe Laia Andreu

La temperatura era ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

A les 10 hores es va donar el tret de sortida de la dinovena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Dos minuts abans de la sortida oficial van iniciar la cursa un grup de corredors amb discapacitats psíquiques de diferents entitats entre elles Triginta, Prodis i Fupar.19ena Mitja Terrassa

Atletes destacats ocupaven les primeres posicions en la línia de sortida amb la intenció d’establir una nova marca de la Mitja Terrassa en mans precisament d’un d’ells, Carles Castillejo, que en la disetena edició va establir el record de la prova amb un temps de 1:03:30, Abderrahim El Jaafari, Mourad El Bannouri , favorits per disputar-se la victòria d’aquesta cursa.

Precisament el grup de corredors favorits van agafar el control de la cursa en el seu inici, on el grup va ser liderat per Carles Castillejos que va dominar la prova de principi a fi. Els primers 5 quilometres, els tres primers classificats, Castillejo, El Bannouri i El Jaafari van recórrer el traçat junts, tot i que a partir d’aquest quilometratge, el grup capdavanter es va reduir a dos atletes, Castillejo i El Bannouri, deixant enrere El Jaafari. Va ser a partir del quilometre 13 aproximadament on Castillejo va iniciar la seva escapada en solitari, treien 14 segons de distancia al seu immediat perseguidor en el quilòmetre 15. Castillejo, en un magnific estat de forma, va anar ampliant la distància de forma important, a falta d’1 quilòmetre per la conclusió de la cursa la diferència amb el seu perseguidor era d’1’:34”. Castillejo va creuar la línia de meta en solitari, a més de dos minuts del segon classificat, marcant un temps final de cursa de 1:03:55.


Mourad El Bannouri ocupava la segona posició amb un temps de 1:06:08. Abderrahim El Jaafari, que en la recte final de la cursa va reduir de forma important la distància amb el segon classificat, va marcar un temps final de 1:06:47.


Aquesta és la tercera victòria consecutiva de Carles Castillejos en la Mitja Marató de Terrassa.

L’atleta internacional posseeix el rècord de la prova que va marcar l’any 2016; 1:03:30. L’any anterior, en la setzena Mitja Marató, Castillejo va ocupar la segona posició del pòdium, darrera d’ El Jaafari. A partir de la dissetena Mitja Marató de Terrassa, el domini de la prova ha estat per Castillejo, que, tot i estar molt a prop d’igualar o batre el seu propi rècord de cursa en aquesta edició celebrada, ha rebaixat el temps marcat en el 2017 que va estar de 1:07:07.

En categoria femenina, victòria clara de Laia Andreu que des de l’inici de la cursa va establir el seu domini. Els primers 5 quilòmetres de la cursa, Andreu i Nogueró, les dos primeres classificades, es van escapar en solitari de la resta de participants amb només 7 segons de diferència entre les dues atletes, Andreu 20:39, Nogueró 20:46. A partir d’aquest moment Andreu va iniciar la seva escapada en solitari, treien quasi 1 minut de diferència, respecte la seva més immediata perseguidora, en el quilòmetre 10. Segons avançava quilòmetres, Laia Andreu ampliava la diferència amb la seva perseguidora, creuant línia de meta en solitari i a més de 4 minuts de la segona classificada amb un temps final de 1:19:59. Vinyet Nogueró va ocupar la segona plaça del pòdium marcant un temps de 1:24:47, a més de 2 minuts de la tercera classificada, Maria Ruiz amb un temps de 1:27:09.

Laia Andreu va rebaixar el crono de cursa marcat la darrera edició per Janeth Becerra 1:22:32.


Noticies Esportives

Daniel Ratera i Lucia Prado guanyadors de la tretzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km.
La temperatura va ser ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

L'olímpic Carles Castillejo s'imposa, per tercer any consecutiu, en la Mitja Marató de Terrassa. En categoria femenina victòria pe Laia Andreu

La temperatura era ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

A les 10 hores es va donar el tret de sortida de la dinovena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Dos minuts abans de la sortida oficial van iniciar la cursa un grup de corredors amb discapacitats psíquiques de diferents entitats entre elles Triginta, Prodis i Fupar.19ena Mitja Terrassa

La gala va comptar amb la participació del cantant Salva Racero i de la cantant i actriu Mone que va interpretar durant la vetllada algunes peces musicals. Els parlaments van estar a càrrec del president de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, Sr. David Otero, i l’alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega.

L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa porta obsequis de reis als residents de Triginta i Casa Marqués amb motiu de la celebració de la dinovena Mitja Marató de Terrassa, aprofitant tot una sèrie d'actes previs a la cursa com és la tradicional i entranyable visita a la residència Triginta durant la jornada de reis.

El passat dimecres 13 de desembre de 2017 va tenir lloc a la Sala d’Actes de la MútuaTerrassa el lliurament de premis del Circuit de Curses Atlètiques Activa’t, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i MútuaTerrassa.

El proper dia 13 de desembre per la tarda, l’edifici docent de Mútua Terrassa acollirà l’acte de lliurament dels Premis Activa’t 2017. Es tracta del programa de foment de l’esport i millora de la salut i la qualitat de vida emmarcat en la campanya Esport, Salut i Qualitat de Vida que promouen conjuntament l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i Mútua Terrassa des de l’any 2007.

Classif. Activa't

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web