info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h24-01-2018

Bona participació a la cursa Santi Centelles


Daniel Ratera i Lucia Prado guanyadors de la tretzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km.
La temperatura va ser ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

A les 10’15 hores es va donar la sortida a la tretzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles, de 5km. Aproximadament un miler de persones prenien part d’aquesta cursa, on va destacar la important presència femenina amb quasi la meitat de participació.
En categoria masculina només 2 segons de temps van separar al guanyador de la cursa, Daniel Ratera, del segon classificat, Victor Doblas, que van lluitar pel primer lloc del pòdium en un sprint final. Daniel Ratera, cinquè classificat en la darrera edició, va marcar un crono final de 16:01 per davant de Doblas amb un temps de 16:03. A més distància amb 27 segons, creuava la línia de meta el tercer classificat German Prieto.

En la categoria femenina, l’arribada va ser més escalonada. La jove guanyadora, Lucia Prado, segona classificada en la darrera edició, va creuar la línia de meta en solitari realitzant un crono final de 19:29. Prado va liderar la cursa des de l’inici d’aquesta. La segona i tercera classificades van arribar més igualades, només amb 7 segons de diferència entre elles. Laura Fabra amb un temps de 20:10 i Cristina Escalera de 20:17.
Aquestes dues atletes van estar molt igualades durant tota la cursa.


Noticies Esportives

Daniel Ratera i Lucia Prado guanyadors de la tretzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km.
La temperatura va ser ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

L'olímpic Carles Castillejo s'imposa, per tercer any consecutiu, en la Mitja Marató de Terrassa. En categoria femenina victòria pe Laia Andreu

La temperatura era ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

A les 10 hores es va donar el tret de sortida de la dinovena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Dos minuts abans de la sortida oficial van iniciar la cursa un grup de corredors amb discapacitats psíquiques de diferents entitats entre elles Triginta, Prodis i Fupar.19ena Mitja Terrassa

La gala va comptar amb la participació del cantant Salva Racero i de la cantant i actriu Mone que va interpretar durant la vetllada algunes peces musicals. Els parlaments van estar a càrrec del president de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, Sr. David Otero, i l’alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega.

L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa porta obsequis de reis als residents de Triginta i Casa Marqués amb motiu de la celebració de la dinovena Mitja Marató de Terrassa, aprofitant tot una sèrie d'actes previs a la cursa com és la tradicional i entranyable visita a la residència Triginta durant la jornada de reis.

El passat dimecres 13 de desembre de 2017 va tenir lloc a la Sala d’Actes de la MútuaTerrassa el lliurament de premis del Circuit de Curses Atlètiques Activa’t, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i MútuaTerrassa.

El proper dia 13 de desembre per la tarda, l’edifici docent de Mútua Terrassa acollirà l’acte de lliurament dels Premis Activa’t 2017. Es tracta del programa de foment de l’esport i millora de la salut i la qualitat de vida emmarcat en la campanya Esport, Salut i Qualitat de Vida que promouen conjuntament l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i Mútua Terrassa des de l’any 2007.

Classif. Activa't

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web