info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h
L'asseguradora MútuaTerrassa entrega el premi a la guanyadora del sorteig de la cursa Santi Centelles

01-03-2018

La guanyadora és la rubinenca Montserrat Comellas i es dedica a córrer des de fa 2 anys. 

L’Asseguradora MútuaTerrassa va participar com a patrocinadora a la XIX Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles d’aquest any, celebrades el passat 21 de gener. En el marc d’aquest patrocini, l’Asseguradora brindava la possibilitat a tots els corredors de participar en el sorteig d’una equipació tècnica esportiva (valorada en 100 euros) pel fet de registrar les seves dades mitjançant un codi QR.

La guanyadora del sorteig és la veïna de Rubí Montserrat Comellas i ha rebut el val del regal de mans del Sr. Ferran Rovira, director de màrqueting de l’Asseguradora MútuaTerrassa. Va participar a la cursa Santi Centelles animada per una amiga i es dedica a córrer des de fa dos anys. Aquesta és la tercera cursa que ha orregut i entrena un cop per setmana. Enhorabona!


Noticies Esportives


L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa celebra un dels darrers actes relacionats amb la dinovena edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa, el "dinar dels patrocinadors". 

La guanyadora és la rubinenca Montserrat Comellas i es dedica a córrer des de fa 2 anys. 

Daniel Ratera i Lucia Prado guanyadors de la tretzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km.
La temperatura va ser ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

L'olímpic Carles Castillejo s'imposa, per tercer any consecutiu, en la Mitja Marató de Terrassa. En categoria femenina victòria pe Laia Andreu

La temperatura era ideal per córrer malgrat que en algunes zones del recorregut, les més altes, bufava una mica de vent.

A les 10 hores es va donar el tret de sortida de la dinovena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Dos minuts abans de la sortida oficial van iniciar la cursa un grup de corredors amb discapacitats psíquiques de diferents entitats entre elles Triginta, Prodis i Fupar.19ena Mitja Terrassa

La gala va comptar amb la participació del cantant Salva Racero i de la cantant i actriu Mone que va interpretar durant la vetllada algunes peces musicals. Els parlaments van estar a càrrec del president de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, Sr. David Otero, i l’alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega.

L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa porta obsequis de reis als residents de Triginta i Casa Marqués amb motiu de la celebració de la dinovena Mitja Marató de Terrassa, aprofitant tot una sèrie d'actes previs a la cursa com és la tradicional i entranyable visita a la residència Triginta durant la jornada de reis.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web