info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h21-03-2018

La cursa de les dones a la Nit del Esportista


 
Finalistes en la Nit de l'Esportista en l'àrea de millor esdeveniment esportiu per la cursa de les dones
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La gala de la Esportista va celebrar la seva edició número 43 el darrer divendres dia 16 de Març en el Teatre Principal amb uns sis-cents espectadors, sota l'organització del Diari de Terrassa i de l'Ajuntament.

L’esdeveniment va ser presentat pel periodista del Canal Terrassa David Marcet, i va ser amenitzada pel monologuista Txabi Franquesa. Va acudir a la mateixa el Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras.

La gala, que es va allargar per espai d'una mica més de dues hores, va finalitzar amb la tradicional fotografia de família de tots els nominats en les diferents categories.


Noticies Esportives

El 27 de Gener de 2019, la Mitja Marató Terrassa celebrarà el seu vintè aniversari. Durant aquest mes d'octubre, inscripcions amb el 50% de descompte.

El Concurs de fotografia de la Mitja Marató de Terrassa celebra enguany la seva setena edició. El concurs presenta dues categories:  “Tema lliure”“Mitja Terrassa”.

Us animem a participar.

Es comença a perfilar el programa de les diferents activitats que identifiquen aquest esdeveniment. 


 
L'egarenc Jaume Leiva confirma el seu domini en aquesta cursa sumant  la seva tercera victòria consecutiva. En categoria infantil victòria per Ferrando i Jiménez.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web